The Ruck, Ty matematik, tu je cosi pre Teba s Lutharom:
Ale srandy bokom, The Ruck ked sa pozries cca o rok a pol dozadu v tejto teme, uvidis ako som hajil iPhone 3gs a potom neskor aky dojem na mna urobil prechod na android, pripadne aj aky nazor som mal na predchadzajuce modely od samsungu konkretne z radu galaxy. A tu moju "temu" si nespajaj so Samsungom, to je appka, ktoru nakodil developer kernelu, cize je cisto ucelova, vobec tam nema ist o dizajn a ani nesuvisi s GUI telefonu.
Ale nalejme si cisteho vina, ja nepopieram, ze iPhone je pekny telefon s dobrym displayom a super prehrava mp3ky, ktore tam dat je naozaj prechadzka ruzovym iTunes sadom, zvladne ho ovladat aj prefukana bloncka, co sedi cely den na kave v Auparku a drepi na facebooku a kopec ludi to ma firemny fon, napr. IBM.. mno a iPhone 4S/5 je uz oproti Tvojej 3gs technologicky uplne inde a tak dalej..
Ale co by ma a ma aj ako majitela jablka neskutocne sralo, ze nemal vypisy na SMS, co dokazala aj stara Nokia 5110 v drevenom prevedeni, ze videohovor moze uskutocnit, len vramci jablkarov(pouzivam to obcas, ale pouzivam, ked mozem), no a hlavne vec, ktoru na androide vyuzivam denne, je absolutne slobodny filesharing, vramci zariadeni na sieti a vlastne moznost prijat, ci poslat cokolvek, kamkolvek, ci dokonca, ak je to nutne si stiahnut aj torrent, pripojit sa na RDP alebo VNC, ci nahrat hovor, ale to uz zachadzam pridaleko. Teraz ad hoc ma aj tak viac nenapada, ale toto uz staci..nehovoriac o tom multi-taskingu, ktory mne dost robil nervy, niektore appky normalne otvoril tam kde som skoncil a niektore restartol a mnou zmenene hodnoty boli v cudu.
Lutharov postoj k veci chapem, on tiez bol najskor nadseny z Galaxy SII a casom sa vyvinul do jablka, a kedze nie je highendovy pouzivatel a veci, na ktore si potrpi mu najnovsia technologia od apple doslova vyrobila, ako sam vravel po chuti.
Neviem ake su teda Tvoje skusenosti, fakt je aj, ze je kopec zariadeni, kde vyrobca nie moc stastne zvolil kombinaciu hw a verzie droida a s nimi sa fakt nedalo robit, ale nie je to len v pripade telefonov. Tam uz to je na ukor ceny. Apple ma inu politiku a vzdy ma len jeden model v niekolkych variaciach. Kdezto sammy ci htc atd., maju viac v ponuke a kazdy si vie najst to svoje, tak aby nemusel nadavat. Apple sa to snazi vtesnat do jedneho zariadenia, cize aj ten, kto chcel len malo, musi zaplatit vela..
A ja si nemyslim, ze to je daka vojna..
To je jak krestanstvo a islam. Kazdy si v tom najde to svoje a je spokojny, a potom sa najdu ludia, ktori to potrebuju tahat do extremov a potom to tak dopadne.. ale uz som sa dost naslohoval cez chladnicku.. dobru noc..
..sent secretly from your phone..