mna len napada k tomu este toto:
sme na scooter-tuning fore a ked sa v mojej teme spytam na daku vec, tak ledva dostanem nejaku odpoved. maximalne tak taku, ze sa mam vykaslat na tuning a kupit si silnejsiu masinu a mam po problemoch. a bla bla.. (to, ze najviac tuning dielov je na male skutre, a da sa z nich spravit, to co sa z tych neslavne znamych klbovych autobusov

zabite ma, spravit neda, nemusim snad rozpisovat, preto mam ten skuter predsa, nehovorim ze ostatne skutre su zle, len chcem poukazat na skutocnost, kde najviac tunovat mozne je) a plus skvele argumenty o niekoho vozeni sa a mojom nevozeni sa.. ehm, to mi podla nazvu stranky pride viac na vhodne na Moto
RIDE, ale o uplnych nezmysloch a navazani sa jeden do druheho tu budu litanie. Uz len to, ked sa tieto prispevky pisu verejne a z cielom zhodit celu stranku, respektive pisat ich tak, aby aj neznaly stranky a jej pomerov hned nadobudol pocit, ze to tu je nahovno, demonstrativne robit nieco napriek, pride mi to trapne. Aj to, ze niektori ludia, ktori su tu uz dlho nadobudli pocit, ze im to dava pravo si tu robit a moct dovolit uz fakt skoro vsetko co chcu a uznaju za vhodne. Ked ich niekto napomenie, tak sa oduju, zacnu to brat osobne a si neuvedomuju fakt, ze z principu by sa to im osobne, v duchu "vsak pozname sa" dalo odtolerovat, lenze ti, s ktorymi sa nepozname si to mozu zobrat za priklad a vznikne tu neduh ineho druhu. Lenze to by to tu dakto nemohol brat osobne, povzniest sa na to.. ale radsej sa tu veci riesia v style, zlodej krici chytte zlodeja.. a ked ne ja, tak nikto..
potom sem ludia prestanu chodit, ale nie preto, lebo my mazeme dake prispevky, alebo temy, ktore su rozhodne neni pre toto forum, slovensky internet, ci tuto komunitu ziadnym prinosom, (nemyslim si, ze inzerat je prinos), ale preto, ze sa to tu dokola riesi. Ludia pozrite si svoje temy, co sa vam tam pise. A pozrite si dake temy z pred par rokov. Akoze nechcem byt hnusny, hlavne na 1. aprila ..
100x som sa pytal na dake konstruktivne navrhy, co tu chyba, bla bla.. kde skonci debata? admin mi zmazal prispevok..

(co takto mu radsej poslat PM, pripadne si ho pridat na ICQ a riesit to mimo verejneho pola posobnosti, ked riesim cisto svoje veci a castokrat dost jesitne)
teraz som nemyslel nikoho konkretneho, keby som myslel, tak ho budem menovat ..
idem si zapalit..
(dufam, ze tato informacia prospeje komunite, ked uz nie mojmu zdraviu)