Moderátor: Moderators
Takze to mi odlahlo lebo som chcel davat robit papiere a zahlasili mi ze okolo 15 000 a chcel som to predavat ze ked mi to policajti nezozeru no ale som uz kludnejsiVLADY napísal:Je to OK, buď len rád pretože to nepodlieha evidencii na DI a tak tým pádom ani na STK nebudeš musieť chodiť...Je to brané jak babeta a pod. mopedy...
a preco by samalo daco mwenit..aked sa zmeni ta bude zmanene...a ak nebude zmenene tak bude tak ako teraz...chapes?aumirek napísal:Jo samozřejmě myslel jsem to tak pokud se změní vyhláška a skutry budou muset mít velkej tak že by si je museli všichni měnitalcatelko napísal:velky ti nedaju...lebo ti ho vyda len miestny urad... a tam ti povedia mas tento tak co viac chces...
spíš nechápeš ty mne neříkám že se to bude měnit jen říkám že muže ale také nemusí vyjít nějaká vyhláška nová a tam bude zase říkám například že ten malej papír muže mít jen stroj se šlapadly a ostatní si jej musí vyměnit za velkej no pravda je žo to mužem řešit pokud k tomu dojde nakonec dobře víš že ty velké chtěli zavést i u babety naštěstí to pak zrušilydr.snake napísal:a preco by samalo daco mwenit..aked sa zmeni ta bude zmanene...a ak nebude zmenene tak bude tak ako teraz...chapes?aumirek napísal: Jo samozřejmě myslel jsem to tak pokud se změní vyhláška a skutry budou muset mít velkej tak že by si je museli všichni měnit