prepis?
Moderátor: Moderators
- jeffo
- skútrista
- Dátum registrácie: Ne Máj 07, 2006 9:47 pm
- Skúter: Honda PCX 150
mne kamarat tiez nieco podobne vravel tak budem len rad ked to nebude 1500 neviem kolko by som to setrilstruter napísal:1500 sa plati pri prepise ak sa meni majitel a do ineho okresu...v okrese je to 800 sa mi zda...a ak to chceš z otca na seba,tak neviem či su to rovnake poplatky...dr.snake napísal:ide o to ci mate spolocnu adresu..kamos prepisovala platil 1500 a este treba stk

- struter
- skútrista
- Dátum registrácie: Ut Mar 27, 2007 10:58 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
tych 1500 viem na 100% že je to pri prepise do ineho okresu,lebo pred tyždňom som si na to kráááááásne vystal 4hodinky v rade....jeffo napísal:mne kamarat tiez nieco podobne vravel tak budem len rad ked to nebude 1500 neviem kolko by som to setrilstruter napísal: 1500 sa plati pri prepise ak sa meni majitel a do ineho okresu...v okrese je to 800 sa mi zda...a ak to chceš z otca na seba,tak neviem či su to rovnake poplatky...

podpis som si este nenastavil
- qyxza
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Mar 20, 2006 8:03 pm
- Kontaktovať užívateľa:
pri prepise v okrese a je jedno či je to tvoj tatko alebo sused sa značka nemení a poplatok... "zápis ďalšieho držiteľa motorového vozidla alebo prípojného vozidla do evidencie aj s vykonaním úprav v dokladoch, vrátane vydania týchto dokladov ,podlieha správnemu poplatku vo výške 1000 Sk"jeffo napísal:mne kamarat tiez nieco podobne vravel tak budem len rad ked to nebude 1500 neviem kolko by som to setrilstruter napísal: 1500 sa plati pri prepise ak sa meni majitel a do ineho okresu...v okrese je to 800 sa mi zda...a ak to chceš z otca na seba,tak neviem či su to rovnake poplatky...
prípadne
Pri zmene držiteľa vozidla v rámci okresu majú byť spravidla prítomní obaja (pôvodný aj nový držiteľ) s dokladmi totožnosti. V prípade ak je držiteľ vozidla zastupovaný je potrebné priniesť overené splnomocnenie.
Je potrebné priniesť:
* osvedčenie o evidencii vozidla alebo technický preukaz,
* potvrdenie o poistení zodpovednosti za škodu spôsobenú prevádzkou motorového vozidla,
* kolok v hodnote 1000.-Sk.
Pôvodný držiteľ vozidla vyplní žiadosť o odhlásenie a nový držiteľ vyplní žiadosť o prihlásenie.
Nový držiteľ predloží doklad o predbežnom poistení zodpovednosti a má umožniť porovnanie údajov uvádzaných v dokladoch vozidla s údajmi priamo na vozidle.
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
evidencia vozidiel na DI je mlynček na peniaze pre tento štát ... ale čo už!!! asi s tým nič nenarobíme ,druhý mlynček je EK a STK !!!!
bratia česi majú prenosné značky a tým pádom je to tam za pár kaček 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- jeffo
- skútrista
...to je tiez pravda, ale co ja uz kedy budem brat na splatky...a ked nahodou niekedy budem nieco brat na splatky...tak to by som uz nemal skuter ale nieco ine...myslim novsie, lepsie...momoo napísal:ja by som to nerobil bo ak si zoberes neco na splatky a nahodou sa ti stane 3 mesiace po sebe ze nezaplatis tak mas po skutri
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
nezabudni na to ze ak ho prepises tak musis sa podla zakona poistit takze tatkovi sice vratia prislusnu cast z poistky ale ty musis zaplatit novu lebo to musis policajtom zdokladovat predtym jak pojdes na prepis ze to mas poistene. krasna kravina ze. ides si po papiere a poistis si vozidlo ktore ti mozno ani nakonec nedovolia prihlasit.
inak ach chces menit aj znacku tak jedna znacka stoji tusim 500 a 500 korun za nieco co mas cely cas za chrbtom je ozaj luxus podla mojho nazoru
inak ach chces menit aj znacku tak jedna znacka stoji tusim 500 a 500 korun za nieco co mas cely cas za chrbtom je ozaj luxus podla mojho nazoru
- jeffo
- skútrista
no sak slovensko co cakastheruck napísal:nezabudni na to ze ak ho prepises tak musis sa podla zakona poistit takze tatkovi sice vratia prislusnu cast z poistky ale ty musis zaplatit novu lebo to musis policajtom zdokladovat predtym jak pojdes na prepis ze to mas poistene. krasna kravina ze. ides si po papiere a poistis si vozidlo ktore ti mozno ani nakonec nedovolia prihlasit.

- qyxza
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
značka na vlastné želanie a je jedno či to je na motorku alebo auto je cena 5000 sk za kus... a to je ozááááj luxus...to momoo spraví lacnejšietheruck napísal:nezabudni na to ze ak ho prepises tak musis sa podla zakona poistit takze tatkovi sice vratia prislusnu cast z poistky ale ty musis zaplatit novu lebo to musis policajtom zdokladovat predtym jak pojdes na prepis ze to mas poistene. krasna kravina ze. ides si po papiere a poistis si vozidlo ktore ti mozno ani nakonec nedovolia prihlasit.

-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm
no já teda nevím pokud to bylo přihlášené jen dělá přepis tak mu to přihlásit musí a značka u nás je teda zdarma platíš jen ten přepis nic víc značku ti nechaj starou ale pokud je škaredá čemuž mužeš pomoct sám daj ti novoutheruck napísal:nezabudni na to ze ak ho prepises tak musis sa podla zakona poistit takze tatkovi sice vratia prislusnu cast z poistky ale ty musis zaplatit novu lebo to musis policajtom zdokladovat predtym jak pojdes na prepis ze to mas poistene. krasna kravina ze. ides si po papiere a poistis si vozidlo ktore ti mozno ani nakonec nedovolia prihlasit.
já osobně platil za přepis 200kč a dali mi novou značku
- Jostobb
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Okt 13, 2006 7:01 pm
- Kontaktovať užívateľa:
A ja sa chcem spýtať že keď ja budem chcieť prihlásiť do evidencie môj scootik čo jest ešte nový ! Tak koľko za to vycálujem
? ..lebo môj kamoš mi vravel že on platil za to 800 a že to už je komplet že za to mi vydajú aj značky
.len ako tak tu pozerám tak to asi pravda nebude aj keď vy sa bavíte o prepise a ja hovorí o zápise 

- qyxza
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
Pri prihlásení je potrebné priniesť:Jostobb napísal:A ja sa chcem spýtať že keď ja budem chcieť prihlásiť do evidencie môj scootik čo jest ešte nový ! Tak koľko za to vycálujem? ..lebo môj kamoš mi vravel že on platil za to 800 a že to už je komplet že za to mi vydajú aj značky
.len ako tak tu pozerám tak to asi pravda nebude aj keď vy sa bavíte o prepise a ja hovorí o zápise
-osvedčenie o evidencii vozidiel,
-doklad o nadobudnutí vozidla (faktúra),
-doklad totožnosti,
-splnomocnenie, ak je držiteľ alebo vlastník (napr. leasingová spoločnosť), vozidla zastupovaný a podpis na splnomocnení musí byť úradne overený,
-vyplnenú žiadosť o zapísanie vozidla do evidencie (dvojstránka formátu A4),
-kolok v hodnote 2000,-Sk (t.j.1000,-Sk za prihlásenie a 2-krát 500,-Sk za TEČ, vozidlá iba s jednou TEČ 1-krát 500,-Sk),
-potvrdenie o predbežnom poistení zodpovednosti za škodu spôsobenú prevádzkou motorového vozidla.
Pri prihlasovaní nového vozidla je potrebné umožniť porovnanie údajov uvádzaných v dokladoch vozidla s údajmi priamo na vozidle.
takže to bude 1500