Predné tlmiče
Moderátor: Moderators
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
no to idu asi kazdemu aj ked ja to dolu kopcom vacsinou neskusam. no mozes tam skusit dat "tvrdsi" olej ale to urcite nebude stat za to a moznot o z teba potom vytrasie dusuorro napísal:no pruzia ale ak idem dole kopcom a stlaci prednu brzdu tak idu na doraz
mozno keby si napisal nejaku historiu toho skutra
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
no zostavat viset dole by nemali - malo by ta to vzdy trochu vratit teda pokial nemas 250 kiloFastHaly napísal:mne sa ako keby drhli ked zabrzdim prudko prednou tak zidu dole ne az na doar a ked sa naklonim dozadu az vtedy vindu to je normalne??? a robi mi to od vtedy ked som ho mal dole na tlmicoch bez predneho kolesa
heh nie mam okolo 65Kg ale oni nikdy nejdu az uplne dole ale tazsie sa vracaju proste sa drhnu tam sa vlastne kde meni olej??theruck napísal:no zostavat viset dole by nemali - malo by ta to vzdy trochu vratit teda pokial nemas 250 kiloFastHaly napísal:mne sa ako keby drhli ked zabrzdim prudko prednou tak zidu dole ne az na doar a ked sa naklonim dozadu az vtedy vindu to je normalne??? a robi mi to od vtedy ked som ho mal dole na tlmicoch bez predneho kolesa