Predné tlmiče
Moderátor: Moderators
-
FastHaly
- theruck
- Site Admin

- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
no to idu asi kazdemu aj ked ja to dolu kopcom vacsinou neskusam. no mozes tam skusit dat "tvrdsi" olej ale to urcite nebude stat za to a moznot o z teba potom vytrasie dusuorro napísal:no pruzia ale ak idem dole kopcom a stlaci prednu brzdu tak idu na doraz
mozno keby si napisal nejaku historiu toho skutra
- theruck
- Site Admin

- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
no zostavat viset dole by nemali - malo by ta to vzdy trochu vratit teda pokial nemas 250 kiloFastHaly napísal:mne sa ako keby drhli ked zabrzdim prudko prednou tak zidu dole ne az na doar a ked sa naklonim dozadu az vtedy vindu to je normalne??? a robi mi to od vtedy ked som ho mal dole na tlmicoch bez predneho kolesa
-
FastHaly
heh nie mam okolo 65Kg ale oni nikdy nejdu az uplne dole ale tazsie sa vracaju proste sa drhnu tam sa vlastne kde meni olej??theruck napísal:no zostavat viset dole by nemali - malo by ta to vzdy trochu vratit teda pokial nemas 250 kiloFastHaly napísal:mne sa ako keby drhli ked zabrzdim prudko prednou tak zidu dole ne az na doar a ked sa naklonim dozadu az vtedy vindu to je normalne??? a robi mi to od vtedy ked som ho mal dole na tlmicoch bez predneho kolesa
-
orro