Co kupit Piaggio NRG alebo Keeway ARN

Otázky,odpovede,postrehy,skúsenosti okolo motorového tuningu

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Martin34
st. trojkolkár
st. trojkolkár
Dátum registrácie: So Jún 30, 2007 6:40 pm
Skúter: bolo Manet Korado, Hero Puch Winner, a...dalej ?

Co kupit Piaggio NRG alebo Keeway ARN

#1 Príspevok od užívateľa Martin34 » So Jún 30, 2007 6:53 pm

Ahojte Chalani prosim vas poradte co je lepsie kupit Piaggio NRG AC rocnik 05' 70cm kit alebo novy Keeway ARN 125/150 je to za rovnaku cenu ARN je fungel nove 4takt. Este na upresnenie mam 185cm a 100kg doteraz cca 6 rokov Manet Korado. Dakujem.

geetee

#2 Príspevok od užívateľa geetee » So Jún 30, 2007 6:56 pm

ak chces besniet tak to pia, ak sa chces premiestnovat a chces nizku spotrebu a prevadzkove naklady tak ARN

Užívateľov profilový obrázok
dr.snake
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

#3 Príspevok od užívateľa dr.snake » So Jún 30, 2007 7:04 pm

ber arn ...najlepsie rocnu co je este v zaruke za 29tis sk
podpis som si este nenastavil

Martin34
st. trojkolkár
st. trojkolkár

#4 Príspevok od užívateľa Martin34 » So Jún 30, 2007 7:16 pm

Co to som pocital o Cine a Keeway je asi naj Cina. No neviem ci rocna je dobry tah podla mna pri takejto znacke zalezi dost na zabehu

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#5 Príspevok od užívateľa VLADY » So Jún 30, 2007 8:51 pm

Ak máš možnosť tak sa povoz na oboch a rozhodni sa podla toho...ak je ten motor 70ka a je dobre spravená tak to bude jazdiť tak jak aj ten Keeway... akurát ide asi o spotrebu a životnosť...Je tam aj kluka menená? ak nie tak to moc nevydrží... ten 4takt vydrží dlhšie....Rozmerovo a aj čo sa týka jazdných vlastností to bude asi tiež podobné... ťažko radiť ak to človek nevidí na vlastné oko.A vôbec radiť neradiť.... sa Ti nezadarí a budeš nám to potom vyčítať :D PIAGGIO je na tom asi lepšie čo sa týka spracovania detailov.A máš výhody 50ccm scootra ale zas s tým nemôžeš na dialnicu alebo cestu pre mot. voz. Nie že by to bolo dobré s tým keewayom jazdiť po dialnici nejaké štreky ale je dakde ako tu v BA dialničný obchvat a z 50kou tam nemôžeš...treba brať do úvahy toto všetko....
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

gogo
st. kolobežkár
st. kolobežkár
Dátum registrácie: Ut Mar 20, 2007 6:38 pm
Kontaktovať užívateľa:

#6 Príspevok od užívateľa gogo » So Jún 30, 2007 9:50 pm

VLADY napísal:Ak máš možnosť tak sa povoz na oboch a rozhodni sa podla toho...ak je ten motor 70ka a je dobre spravená tak to bude jazdiť tak jak aj ten Keeway... akurát ide asi o spotrebu a životnosť...Je tam aj kluka menená? ak nie tak to moc nevydrží... ten 4takt vydrží dlhšie....Rozmerovo a aj čo sa týka jazdných vlastností to bude asi tiež podobné... ťažko radiť ak to človek nevidí na vlastné oko.A vôbec radiť neradiť.... sa Ti nezadarí a budeš nám to potom vyčítať :D PIAGGIO je na tom asi lepšie čo sa týka spracovania detailov.A máš výhody 50ccm scootra ale zas s tým nemôžeš na dialnicu alebo cestu pre mot. voz. Nie že by to bolo dobré s tým keewayom jazdiť po dialnici nejaké štreky ale je dakde ako tu v BA dialničný obchvat a z 50kou tam nemôžeš...treba brať do úvahy toto všetko....
kolko je to ,že moc to nevydrži ked nieje kluka menena

Martin34
st. trojkolkár
st. trojkolkár

#7 Príspevok od užívateľa Martin34 » Ne Júl 01, 2007 6:00 am

Dakujem za prispevky. Inak to Piaggio ma aj sport vario a jazdil na tom 15roc. chalan . Tak to asi velmi nesetril :) no a chlapa nepoznam osobne takze tazko povedat ci sa mu da verit .Podla mna nema clovek sancu zistit ci bola alebo nebola menena kluka bez toha aby si to rozobral. Este bz ma yaujimala taka spotreba na tom Piagggio ked to clovek tlaci? 4-5 litra?

Adrian 15
cyklista
cyklista
Dátum registrácie: Ne Máj 28, 2006 5:17 pm

#8 Príspevok od užívateľa Adrian 15 » Ne Júl 01, 2007 8:54 am

to pia žere okolo 7 litrov

Imro
cyklista
cyklista
Dátum registrácie: Ne Máj 21, 2006 1:14 pm
Skúter: Derbi GP1 125

#9 Príspevok od užívateľa Imro » Ne Júl 01, 2007 9:45 am

Adrian 15 napísal:to pia žere okolo 7 litrov
COOOO! no neviem jedine zeby tam bola diera v nadrzi ak sa jedna o seriu tak ta zere menej ako nic hovorim to zo skusenosti pretoze mam nrg-cko ale 2003 natankoval som plnu a uz sa vozim strasne dlho a nie a nie vypraznit nadrz

Crossbiker

#10 Príspevok od užívateľa Crossbiker » Ne Júl 01, 2007 9:51 am

zober ARN 150 máš to nové 2 roky záruka ide to celkom slušne okolo 90-100km/h a spotreba okolo 3 L. to piago je bez záruky, tunuingované tak žere podstatne viac, skôr sa vylágruje. Nové je nové aj keď čína.

Imro
cyklista
cyklista
Dátum registrácie: Ne Máj 21, 2006 1:14 pm
Skúter: Derbi GP1 125

#11 Príspevok od užívateľa Imro » Ne Júl 01, 2007 10:19 am

Trosku som sa sekol v predoslom prispevku berem naspet,no ak by som sa mal ja rozhodnut ci piaggio alebo keway tak berem hned to piaggio mas to podla mna znacku je to v pohode stroj a mas tam uz neaky kit nieco si usetril ak by si si to chcel robit dalej

Adrian 15
cyklista
cyklista
Dátum registrácie: Ne Máj 28, 2006 5:17 pm

#12 Príspevok od užívateľa Adrian 15 » Ne Júl 01, 2007 10:48 am

Imro napísal:
Adrian 15 napísal:to pia žere okolo 7 litrov
COOOO! no neviem jedine zeby tam bola diera v nadrzi ak sa jedna o seriu tak ta zere menej ako nic hovorim to zo skusenosti pretoze mam nrg-cko ale 2003 natankoval som plnu a uz sa vozim strasne dlho a nie a nie vypraznit nadrz

NRG 2005 žere okolo 5 litrov !
Chalan si dal 70 kit a plna nadrz ( 7 litrov ) mu vystaci na 75 km a to este pri zábehu . Žere to strasne moc ...

Martin34
st. trojkolkár
st. trojkolkár

#13 Príspevok od užívateľa Martin34 » Ne Júl 01, 2007 11:01 am

Ku--a 7litrov to zere po meste moj favorit :)

geetee

#14 Príspevok od užívateľa geetee » Ne Júl 01, 2007 11:27 am

Imro napísal:Trosku som sa sekol v predoslom prispevku berem naspet,no ak by som sa mal ja rozhodnut ci piaggio alebo keway tak berem hned to piaggio mas to podla mna znacku je to v pohode stroj a mas tam uz neaky kit nieco si usetril ak by si si to chcel robit dalej
jo znacku, a ND za znackove ceny, a navise nevies ako su natom tie loziska a kluka kym to fakt nerozoberes, proste je to macka vo vreci.

skoda ze sa musim opakovat, ale ked chces besniet a blbnut, a mat to len tak, tak pia, ale ak to chces do prace a vozenie sa, a nizke prevadzkove naklady, a celkovo to pouzivat za ucelom premiestnovania tak ten ARN a 150 ak mas na to vodicak.

Martin34
st. trojkolkár
st. trojkolkár

#15 Príspevok od užívateľa Martin34 » Ne Júl 01, 2007 8:39 pm

OK Dakujem chlapci velmi ste mi pomohli pre mna bude asi najlepsie to ARN 150. PS.: Papiere nie su problem ked som robil vodicak boli len 2 skupiny do50/nad50 Takze mozem brat aj CBR1000RR :)

Vlado

#16 Príspevok od užívateľa Vlado » Ne Júl 01, 2007 9:07 pm

Tiež sa prihováram za to ARN-ko 150. Bol som s ním velmi spokojný do doby než mi ho "načali" . Ak skúter, tak by som ho bez váhania kúpil zas :wink: !
Možno ma za celý čas mrzela len skutočnosť, že to nechodilo aj 110-120. Kamionisti mi vždy robili problém - bývali o chlp rýchlejší ako ja a tak som často absolvoval nepríjemné predbiehanie...

geetee

#17 Príspevok od užívateľa geetee » Po Júl 02, 2007 5:58 am

Vlado napísal:Tiež sa prihováram za to ARN-ko 150. Bol som s ním velmi spokojný do doby než mi ho "načali" . Ak skúter, tak by som ho bez váhania kúpil zas :wink: !
Možno ma za celý čas mrzela len skutočnosť, že to nechodilo aj 110-120. Kamionisti mi vždy robili problém - bývali o chlp rýchlejší ako ja a tak som často absolvoval nepríjemné predbiehanie...
tolko zvladne aj ARN125, az bude daka dalsia obet a cas tak pofotim postup a dam do projektov a prestavieb :wink:

kapitandan

#18 Príspevok od užívateľa kapitandan » So Júl 28, 2007 12:49 pm

ber piaggio ...talian je talian ..mam zopar kamosou co kupili cinu a teraz si buchaju hlavu o stol. ......... :lol:

kukolarik
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
Skúter: nemam moto
Kontaktovať užívateľa:

#19 Príspevok od užívateľa kukolarik » So Júl 28, 2007 1:18 pm

ja by som povedal, ze upresny cenu, tu rovnaku, za aku ti to ponukaju...

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#20 Príspevok od užívateľa VLADY » So Júl 28, 2007 7:24 pm

kapitandan napísal:ber piaggio ...talian je talian ..mam zopar kamosou co kupili cinu a teraz si buchaju hlavu o stol. ......... :lol:
No a to zas ja mám opačný poznatok...čím to asi bude??? :twisted:
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

theruck
Site Admin
Site Admin
Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
Skúter: Aprilia sportcity 200
Kontaktovať užívateľa:

#21 Príspevok od užívateľa theruck » Ne Júl 29, 2007 10:00 pm

Adrian 15 napísal:
Imro napísal: COOOO! no neviem jedine zeby tam bola diera v nadrzi ak sa jedna o seriu tak ta zere menej ako nic hovorim to zo skusenosti pretoze mam nrg-cko ale 2003 natankoval som plnu a uz sa vozim strasne dlho a nie a nie vypraznit nadrz

NRG 2005 žere okolo 5 litrov !
Chalan si dal 70 kit a plna nadrz ( 7 litrov ) mu vystaci na 75 km a to este pri zábehu . Žere to strasne moc ...
to ma zle nastelovane to nemoze tolko zrat

alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#22 Príspevok od užívateľa alcatelko » Ne Júl 29, 2007 10:27 pm

mne race runero nezere ani 6litrov a to mi tecie karbik :lol:
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

ripper

#23 Príspevok od užívateľa ripper » Ne Júl 29, 2007 11:08 pm

ja som kupil malagutiho a na plnu nadrz som urobil 90km. Povedal som si ze nie je to az take zle lebo je to maly skuter a ma asi malu nadrz tak 5l. Neskor som zistil ze nadrz je 8,5l a skoro som vypadol z okna

alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#24 Príspevok od užívateľa alcatelko » Ne Júl 29, 2007 11:11 pm

zasraty filter,nulove servisovanie a jazdenie furt plny kotol = takato spotreba...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

ripper

#25 Príspevok od užívateľa ripper » Ne Júl 29, 2007 11:21 pm

alcatelko napísal:zasraty filter,nulove servisovanie a jazdenie furt plny kotol = takato spotreba...
ty si asi vestec :D

Zamknuté

Návrat na "MOTOR"