Co kupit Piaggio NRG alebo Keeway ARN
Moderátor: Moderators
-
- st. trojkolkár
- Dátum registrácie: So Jún 30, 2007 6:40 pm
- Skúter: bolo Manet Korado, Hero Puch Winner, a...dalej ?
Co kupit Piaggio NRG alebo Keeway ARN
Ahojte Chalani prosim vas poradte co je lepsie kupit Piaggio NRG AC rocnik 05' 70cm kit alebo novy Keeway ARN 125/150 je to za rovnaku cenu ARN je fungel nove 4takt. Este na upresnenie mam 185cm a 100kg doteraz cca 6 rokov Manet Korado. Dakujem.
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Ak máš možnosť tak sa povoz na oboch a rozhodni sa podla toho...ak je ten motor 70ka a je dobre spravená tak to bude jazdiť tak jak aj ten Keeway... akurát ide asi o spotrebu a životnosť...Je tam aj kluka menená? ak nie tak to moc nevydrží... ten 4takt vydrží dlhšie....Rozmerovo a aj čo sa týka jazdných vlastností to bude asi tiež podobné... ťažko radiť ak to človek nevidí na vlastné oko.A vôbec radiť neradiť.... sa Ti nezadarí a budeš nám to potom vyčítať
PIAGGIO je na tom asi lepšie čo sa týka spracovania detailov.A máš výhody 50ccm scootra ale zas s tým nemôžeš na dialnicu alebo cestu pre mot. voz. Nie že by to bolo dobré s tým keewayom jazdiť po dialnici nejaké štreky ale je dakde ako tu v BA dialničný obchvat a z 50kou tam nemôžeš...treba brať do úvahy toto všetko....

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- gogo
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: Ut Mar 20, 2007 6:38 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
kolko je to ,že moc to nevydrži ked nieje kluka menenaVLADY napísal:Ak máš možnosť tak sa povoz na oboch a rozhodni sa podla toho...ak je ten motor 70ka a je dobre spravená tak to bude jazdiť tak jak aj ten Keeway... akurát ide asi o spotrebu a životnosť...Je tam aj kluka menená? ak nie tak to moc nevydrží... ten 4takt vydrží dlhšie....Rozmerovo a aj čo sa týka jazdných vlastností to bude asi tiež podobné... ťažko radiť ak to človek nevidí na vlastné oko.A vôbec radiť neradiť.... sa Ti nezadarí a budeš nám to potom vyčítaťPIAGGIO je na tom asi lepšie čo sa týka spracovania detailov.A máš výhody 50ccm scootra ale zas s tým nemôžeš na dialnicu alebo cestu pre mot. voz. Nie že by to bolo dobré s tým keewayom jazdiť po dialnici nejaké štreky ale je dakde ako tu v BA dialničný obchvat a z 50kou tam nemôžeš...treba brať do úvahy toto všetko....
podpis som si este nenastavil
-
- st. trojkolkár
- Dátum registrácie: So Jún 30, 2007 6:40 pm
- Skúter: bolo Manet Korado, Hero Puch Winner, a...dalej ?
Dakujem za prispevky. Inak to Piaggio ma aj sport vario a jazdil na tom 15roc. chalan . Tak to asi velmi nesetril
no a chlapa nepoznam osobne takze tazko povedat ci sa mu da verit .Podla mna nema clovek sancu zistit ci bola alebo nebola menena kluka bez toha aby si to rozobral. Este bz ma yaujimala taka spotreba na tom Piagggio ked to clovek tlaci? 4-5 litra?

-
- cyklista
- Dátum registrácie: Ne Máj 28, 2006 5:17 pm
- Skúter: neuvedený
Imro napísal:COOOO! no neviem jedine zeby tam bola diera v nadrzi ak sa jedna o seriu tak ta zere menej ako nic hovorim to zo skusenosti pretoze mam nrg-cko ale 2003 natankoval som plnu a uz sa vozim strasne dlho a nie a nie vypraznit nadrzAdrian 15 napísal:to pia žere okolo 7 litrov
NRG 2005 žere okolo 5 litrov !
Chalan si dal 70 kit a plna nadrz ( 7 litrov ) mu vystaci na 75 km a to este pri zábehu . Žere to strasne moc ...
podpis som si este nenastavil
jo znacku, a ND za znackove ceny, a navise nevies ako su natom tie loziska a kluka kym to fakt nerozoberes, proste je to macka vo vreci.Imro napísal:Trosku som sa sekol v predoslom prispevku berem naspet,no ak by som sa mal ja rozhodnut ci piaggio alebo keway tak berem hned to piaggio mas to podla mna znacku je to v pohode stroj a mas tam uz neaky kit nieco si usetril ak by si si to chcel robit dalej
skoda ze sa musim opakovat, ale ked chces besniet a blbnut, a mat to len tak, tak pia, ale ak to chces do prace a vozenie sa, a nizke prevadzkove naklady, a celkovo to pouzivat za ucelom premiestnovania tak ten ARN a 150 ak mas na to vodicak.
Tiež sa prihováram za to ARN-ko 150. Bol som s ním velmi spokojný do doby než mi ho "načali" . Ak skúter, tak by som ho bez váhania kúpil zas
!
Možno ma za celý čas mrzela len skutočnosť, že to nechodilo aj 110-120. Kamionisti mi vždy robili problém - bývali o chlp rýchlejší ako ja a tak som často absolvoval nepríjemné predbiehanie...

Možno ma za celý čas mrzela len skutočnosť, že to nechodilo aj 110-120. Kamionisti mi vždy robili problém - bývali o chlp rýchlejší ako ja a tak som často absolvoval nepríjemné predbiehanie...
tolko zvladne aj ARN125, az bude daka dalsia obet a cas tak pofotim postup a dam do projektov a prestaviebVlado napísal:Tiež sa prihováram za to ARN-ko 150. Bol som s ním velmi spokojný do doby než mi ho "načali" . Ak skúter, tak by som ho bez váhania kúpil zas!

- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
to ma zle nastelovane to nemoze tolko zratAdrian 15 napísal:Imro napísal: COOOO! no neviem jedine zeby tam bola diera v nadrzi ak sa jedna o seriu tak ta zere menej ako nic hovorim to zo skusenosti pretoze mam nrg-cko ale 2003 natankoval som plnu a uz sa vozim strasne dlho a nie a nie vypraznit nadrz
NRG 2005 žere okolo 5 litrov !
Chalan si dal 70 kit a plna nadrz ( 7 litrov ) mu vystaci na 75 km a to este pri zábehu . Žere to strasne moc ...
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
mne race runero nezere ani 6litrov a to mi tecie karbik 

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
zasraty filter,nulove servisovanie a jazdenie furt plny kotol = takato spotreba...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............