Prečo mám spotrebu 5l/100Km
Moderátor: Moderators
Prečo mám spotrebu 5l/100Km
Vie mi niekto poradiť čo môže mať nasledok že mam spotrebu okolo 5L/100Km ? nerobil som žiadne zasahy do motora doničoho skuter mam aprilia area 51 rv.98. je to normalne alebo nie? 

- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
tak je to 2t asi morini motor...mas vycisteny vzduchovi filter?jazdis co to da alebo pianko? je to pravidelne servisovane? a kolko mas nabehane? u 2t zalezi hlavne na style jazdy ale aj na tom ako sa o to staras...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
no ma to nabehane rovno 20 tis. servisovane to bolo ja som to kupil zo zahranicia. filter chcem teraz vymeniť karburator ja sa v tom nevyznam je tam dell orto manual sitic podrobnejsie to neviem nevyznám sa. Lebo vraveli mi ze by to malo mat tych 3L/100 ja mam 5 neviem ci je to aj jazdou lebo vecsinou chodim po meste ale ked medzi tak max vykuri 75Km/h
Idem menit aj valceky a rozmyslam aj nad ostatnymi vecami len neviem stou spotrebou a je to 2T . 50cm3
Idem menit aj valceky a rozmyslam aj nad ostatnymi vecami len neviem stou spotrebou a je to 2T . 50cm3
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
vyper filter vsetko skontroluj a ked to bude stale zrat tolko tak jedine sa s tym zmierit...area je celkovo divny scoot 

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
hlavne ze sa v tom nevyznas ale uz vymienas polovicu skutrazahyno napísal:no ma to nabehane rovno 20 tis. servisovane to bolo ja som to kupil zo zahranicia. filter chcem teraz vymeniť karburator ja sa v tom nevyznam je tam dell orto manual sitic podrobnejsie to neviem nevyznám sa. Lebo vraveli mi ze by to malo mat tych 3L/100 ja mam 5 neviem ci je to aj jazdou lebo vecsinou chodim po meste ale ked medzi tak max vykuri 75Km/h
pozri si farbu sviecky na nej uvidis ci je ta spotreba sposobena nejakou chybou na filtri/karburatore
tiez s apozri ci ti niekde netecie benzin alebo neprepusta karburator ako alcatelcovi

sviecka je zasrata je cierna , a co som si vsimol tak (mam filter klasika od vyroby) tak privod do karburatora z filtra je vnutri mokre od benzínu jedneho som sa pytal ze je to normalne ze to kondenzuje tak teraz neviem. A ta sviecka ako som povedal nema dobru farbu co stym?
( nevyznam sa v tom a vymenit to chcem preto lebo viem ze je to stare a asi uz to nie je dobre ale chcem sa trosku aj poinformovat - vies theruck)
( nevyznam sa v tom a vymenit to chcem preto lebo viem ze je to stare a asi uz to nie je dobre ale chcem sa trosku aj poinformovat - vies theruck)
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Môže byť aj viacej príčin dokopy vyhonený motor k tomu špinavý filter tryska velká a jazda na plný kotel a je to spotreba jak na aute.... mne žral 2T po meste plný kludne 4L kua francúzka nenažratá... 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- Bobo
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Máj 03, 2007 2:29 pm
- Skúter: BMW R 1200 RT
Pokiaľ máš mokrý prívod od filtra do karburátora, vypadá to na málo priechodný filter. Vymeň za nový a uvidíš. Ale 2T je veľmi citlivý na "ťažkú nohu", aj keď v prípade skútra asi skôr ťažkú ruku. Ak ho dusíš, asi sa nedostaneš k deklarovanej spotrebe, ktorá je aj tak poväčšine len teoretická.
KYMCO XC 250, SUZUKI Burgman 650, BMW R 1200 RT
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
ked ti ide morini 75 tak spotreba okolo 4,5 je uplne normalna (hlavne ked mas 100kilo). mas aj vela kilometrov nabehanych uzzahyno napísal:no ma to nabehane rovno 20 tis. servisovane to bolo ja som to kupil zo zahranicia. filter chcem teraz vymeniť karburator ja sa v tom nevyznam je tam dell orto manual sitic podrobnejsie to neviem nevyznám sa. Lebo vraveli mi ze by to malo mat tych 3L/100 ja mam 5 neviem ci je to aj jazdou lebo vecsinou chodim po meste ale ked medzi tak max vykuri 75Km/h
kukni sviecku jaku ma farbu a uvidis