a josto pozri ak by to bolo ako je napisane to by znamenali ze aj napr alciho runner co by trhol asi aj 600ku supersport by sa postavil na start z mojou kategoriov

Moderátor: Moderators
a ja mam co povedat aj pri scarpovom rozdeleni to bolo na pcu a aj pri alciho rozdeleni je to na pcu ....Scarp napísal:To chces miesat 2T 50 z 4T 50 ? to sa mi zda divnejsie ako u mna 2T a 4T nechapem ?
Hmm to ze ta to nastvalo je mi luto ale to s kim ides bolo cisto nahodne nevyberali sme zamerne a aj tak boli len 2 kategorie cize nieje jedno ci ta vyradi Alci v 3 kole alebo v 4 kole aj tak by si sa raz s timi silnejsimi stretol to ze sa ti to nepacilo bohuzial myslim ze cien v sutaziach sme mali dost a nemohol som to este viac delit tei sprinty nabududci rok nespravim nic ked sa vam to vsetkim tak nepacilomomoo napísal:a ja mam co povedat aj pri scarpovom rozdeleni to bolo na pcu a aj pri alciho rozdeleni je to na pcu ....Scarp napísal:To chces miesat 2T 50 z 4T 50 ? to sa mi zda divnejsie ako u mna 2T a 4T nechapem ?
a scarp: na tvojom mieste by som drzal hubu bo si ma dost nastval ze si ma postavil s alcatelkom vobec som s nim nemal ist.... vsimol si to aj on aj ja .. a toto terz nepisem len tak zo srandy vazne ma to nastvalo ... vobec to nemali byt vyradzovacky ... nemam nic proti G-ho aeroxovi tak ale on bol na 3 mieste s cistou seriou??