a josto pozri ak by to bolo ako je napisane to by znamenali ze aj napr alciho runner co by trhol asi aj 600ku supersport by sa postavil na start z mojou kategoriov
2.CELOSLOVENSKE STRETNUTIE SKUTROV 3.-5.8.2007
Moderátor: Moderators
Pravidlá fóra
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
Vyhrat chce kazdy ale ide mi o to aby to bolo aj fer viem ze u mna na zraze to tiez nebolo az tak fer ale keby som vedel ako to je v zavodoch urcite by so to aj ja tak spravil vedia preco to tak spravili 
a josto pozri ak by to bolo ako je napisane to by znamenali ze aj napr alciho runner co by trhol asi aj 600ku supersport by sa postavil na start z mojou kategoriov
podpis som si este nenastavil
- alcatelko
- moderátor

- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
takze chatky zatial 11ludi ak dobre ratam z toho 9 od piatku...cize miesto este je
a niekoho potesim a niekoho zarmutim...so sprintami problem...na poslednu chvilu nam padlo letisko
terajsi spravca letiska nechce povolit
(bo tuningaci asi robia bordel tam...) takze su dve moznosti: letisko pri pliesovciach sase (dost hrbolaty povrch) alebo ostra luka...uzka cesta tak 100m sprint a kus na brzdenie alebo tretia moznost odvolat sprinty...neviem co teraz...vyjadrite sa prosim...ostatne ostava 
a niekoho potesim a niekoho zarmutim...so sprintami problem...na poslednu chvilu nam padlo letisko
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- momoo
- motorkár

- Dátum registrácie: Ne Okt 22, 2006 5:26 pm
- Skúter: Piaggio NRG 50 LC, Malaguti F12 LC, Yamaha Bw´s AC -> LC
- Kontaktovať užívateľa:
a ja mam co povedat aj pri scarpovom rozdeleni to bolo na pcu a aj pri alciho rozdeleni je to na pcu ....Scarp napísal:To chces miesat 2T 50 z 4T 50 ? to sa mi zda divnejsie ako u mna 2T a 4T nechapem ?
a scarp: na tvojom mieste by som drzal hubu bo si ma dost nastval ze si ma postavil s alcatelkom vobec som s nim nemal ist
- qyxza
- st. skútrista

- Dátum registrácie: Po Mar 20, 2006 8:03 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
alci nerob žiadne šprinty načo...ide o to vyhrať ceny a ne o zábavu. potom budeš počúvať ako je to celé na hovno a že to bolo zle zorganizované. zajazdi si každý s kým chce a bude pokoj tak ako minulý rok žiadne kategorie, žiadne delenie. nikdy nerozdelíte skútre do správnych kategorii aby boli všetci spokojní. hádate sa tu o pichovinách a pritom ide len o zábavu. neviem čo tu riešite. aj mna vyradil runner 2T 180 a vooobec mi to nevadí
tak ukludnite hormon
Hmm to ze ta to nastvalo je mi luto ale to s kim ides bolo cisto nahodne nevyberali sme zamerne a aj tak boli len 2 kategorie cize nieje jedno ci ta vyradi Alci v 3 kole alebo v 4 kole aj tak by si sa raz s timi silnejsimi stretol to ze sa ti to nepacilo bohuzial myslim ze cien v sutaziach sme mali dost a nemohol som to este viac delit tei sprinty nabududci rok nespravim nic ked sa vam to vsetkim tak nepacilomomoo napísal:a ja mam co povedat aj pri scarpovom rozdeleni to bolo na pcu a aj pri alciho rozdeleni je to na pcu ....Scarp napísal:To chces miesat 2T 50 z 4T 50 ? to sa mi zda divnejsie ako u mna 2T a 4T nechapem ?
a scarp: na tvojom mieste by som drzal hubu bo si ma dost nastval ze si ma postavil s alcatelkom vobec som s nim nemal ist.... vsimol si to aj on aj ja .. a toto terz nepisem len tak zo srandy vazne ma to nastvalo ... vobec to nemali byt vyradzovacky ... nemam nic proti G-ho aeroxovi tak ale on bol na 3 mieste s cistou seriou??
- Jostobb
- motorkár

- Dátum registrácie: Pi Okt 13, 2006 7:01 pm
- Kontaktovať užívateľa:
alči podľa mňa má lubo pravdu ..že by sme to nejako tam na mieste odhlasovali že či chceme sprinty alebo nie ....no a alči ten výber trate je len na tebe vyber to čo je podľa teba bezpečnejšie... a ešte k tým šprintom že keď už by sme prišli na miesto tak by sa potom každý dohodol sám s niekým že si dajú nejaký šprint(takto sme to chceli robiť aj na scarpovom zraze)a podľa mňa takto budú všetci spokojný
a aj ty budeš spokojný nemusíš rozdávať ceny

- qyxza
- st. skútrista

- Dátum registrácie: Po Mar 20, 2006 8:03 pm
- Kontaktovať užívateľa:
netreba hlasovať. dojde sa na miesto činu a tam sa postaví kto chce na štart a ide sa. tak ako v brne po oficiálnych šprintoch sa jazdilo asi 2 hodiny hore dolu. nakoľko sponzori sa zháňajú ťažko ceny sú aké sú (možno aj niesu) ale to je myslím v konečnom dôsledku jedno. ak tam ide niekto len kvôli cenám tak to nieje s kostolným poriadkom. ja idem aj ked skúter je KO a či budem na nom jazdiť alebo nie je mi uuuplne jedno. ide o zábavu, pokecať, popiť, pogrilovať a pod. a ešte prosím rypákov čo zas budú mať keci že som ho doviezol autom a pod... zdržte sa komentárov, keby aj na vrtulníku som ho priviezol je to len a len moja vec.
- alcatelko
- moderátor

- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
no takze...sprinty by sa sli len o pohar a diplom
ziadne ze vytaz vyhrava nove auto a rodinny dom s bazenom...letisko od kovacovej je cca 30km s celkom peknym vyjazdom len ten povrch nic moc...(skusal som tam z runnerom behat)...este aj moznost skusit ten cerin nacierno...ale to by sme sa tam nemohli moc dlho zdrzat...este sa teda uvidi
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
-
AFRO_ZV
- Xlukas.cz
- st. cyklista

- Dátum registrácie: So Jún 10, 2006 6:01 pm
- Skúter: Piaggio X9 125
- Kontaktovať užívateľa:
a tam kde se bylo minule? ja si nepamatuju nazvy tech dedin, takze je asi mozne, ze pisu uplne out.
nepojedou brnaci autem se strojema na voziku? to se ptam jen pro pripad, ze by tam ten muj nedojel, protoze mu prestavam verit
. (treba ti ho tam necham a az bude spraveny, tak so pro neho dojedu
)
nepojedou brnaci autem se strojema na voziku? to se ptam jen pro pripad, ze by tam ten muj nedojel, protoze mu prestavam verit