KEEWAY tuneUP

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#51 Príspevok od užívateľa VLADY » St Aug 08, 2007 4:49 pm

wilili napísal:motoricky su činske 2t skoro rovnake. no a čo sa týka dyzajnu . každemu sa pači niečo ine. Ja mam taky menší problemik z mojim focusom. mam ho asi rok 3000 km a z prednej vidli sa ozýva take praskanie. hlavne ked brzdim nevite čo to môže byť ?? diky za každu radu .
Asi Ti praská nejaký zvar na ráme alebo prednej vidle :D :D alebo je dačo slabo dotiahnuté :)
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

sthil
trojkolkár
trojkolkár
Dátum registrácie: Ut Máj 29, 2007 5:35 pm
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

#52 Príspevok od užívateľa sthil » Št Aug 09, 2007 10:55 pm

wilili napísal:motoricky su činske 2t skoro rovnake. no a čo sa týka dyzajnu . každemu sa pači niečo ine. Ja mam taky menší problemik z mojim focusom. mam ho asi rok 3000 km a z prednej vidli sa ozýva take praskanie. hlavne ked brzdim nevite čo to môže byť ?? diky za každu radu .
no vies ja mam doma aj keeway a aj ymahu a ten rozdiel tam je !! a dost velky

geetee

#53 Príspevok od užívateľa geetee » Pi Aug 10, 2007 9:50 am

sthil napísal:
no vies ja mam doma aj keeway a aj ymahu a ten rozdiel tam je !! a dost velky
ja tu mam aj ine a rozdiel newidim, ateraz sem chlapik donesol jednu gileru typhoon, a tam je ties rozdiel velky ale smerom dole. proste kto je ake prasa tak jeho stroj vyzera, mame tu v okoli jedneho cigana (ale nomalne pracujuci clovek) a jeho hurikan vyzera po roku a pol stale rovnako ako novy, este ani raz som ho nevidel zaspineneho(co i len trochu) a aj v zakrytych miestach sa furt leskne, a okrem pravidelneho servisu ani jeden problem, proste taka yamaha je mozno o trosku viac blbovzdorna a prezije dlchsie u majitele pre ktoreho je nieco ako topanka a iba ju bude nicit bez toho ze by sa na nu obcas kukol.

ps: ak ten zvuk je taky skvor ako cvakanie, tak to su rozbyte gumicky tlmiace tento zvuk pri ulozeni plavajuceho strmena, stava sa to vtedy ked sa clovek bez citu snazi postavit scooter na predne, bud si ich vymen alebo sa staci zmierit s tym ze ti to bude robit cvak, pribadne si to nechaj nahradit za mosadzne vlozky

marko358
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Po Mar 19, 2007 7:42 pm

#54 Príspevok od užívateľa marko358 » Pi Aug 10, 2007 10:06 am

mne to ties cvalakalo ale to iba preto lebo som brzdil iba prednou ,lebo zadna bola nahovno a akonahle som zacal brzdit oboma tak to prestalo
podpis som si este nenastavil

VLADY
spammer
spammer

#55 Príspevok od užívateľa VLADY » Pi Aug 10, 2007 10:46 am

Presne tak ako píše Geetee... sa treba podaktorí pacienti zamyslieť nad svojim správaním čo kto s tým svojim scootrom vyvádza.... určite nieje žiaden scooter konštruovaný na stavanie na predné kolo alebo jazdu po zadnom!!! a henten borec čo (dal sem link Xlucas) sa mu odlomil krčok na prednej vidle na tom červenom huriccane.... je to čerstvý čistý lom po celom priereze nie že sa to dakde začalo postupne lámať.....ja vem podvozok a rám by mal byť tak dimenzovaný aby sa také dačo nestalo maximálne sa môže dačo ohnúť ale nie zlomiť.... Ale to sa nezlomilo z nenazdania len tak po rovnej ceste...musel do niečoho buď naraziť alebo vletieť do nejakej poriadnej diery na ceste. môj názor... ale už mám nejaké roky videl som už vela zlomených súčiastok a stáva sa ale len vínimočne....

marko358
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Po Mar 19, 2007 7:42 pm

#56 Príspevok od užívateľa marko358 » Pi Aug 10, 2007 11:39 am

stava sa to vynimocne ale aj tak sa to stava :idea:

VLADY
spammer
spammer

#57 Príspevok od užívateľa VLADY » Pi Aug 10, 2007 12:16 pm

Aj na 120nách odpadávali kolesá... poloos sa skoro vždy urvala v tom najhrubšom mieste ako začínal kužel na nasadenie brzdového bubna....A len kvôli tomu to nebolo najhoršie približovadlo.... :oops: :oops:

alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#58 Príspevok od užívateľa alcatelko » Pi Aug 10, 2007 12:22 pm

hlavne na ladach predne kola odpadavali :lol:
a 120 boli ako china scootre v tej dobe...(inac som velky fanda skody 120)

ale to poznate ako boli skodovaci na exkurzii v japonskej fabrike...prisli do testovacej miestnosti a tam japoncici zatvarali macky do auta...a pytaju sa ich ze to co...a oni ze to je skuska tesnosti ze ak macka do rana zdochne ze si vydycha vzduch auto je dost tesne a moze ist do predaja...skodovaci to okukali a ked zacas prisla do skodovky exkurzia zo zssr vidia ako skodovaci zatvaraju do auta macky..a pytaju sa ze to co...a oni to je skuska tesnosti...ak do rana macka z auta nezdrhne auto je dost tesne a moze do predaja....
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

VLADY
spammer
spammer

#59 Príspevok od užívateľa VLADY » Pi Aug 10, 2007 3:45 pm

Na LADACH odpadávali ale to bolo zanedbanou udržbou...roztrhla sa manžeta na spodnom guláku čap mal okrem dobrého mazania všetko a za pár rôčkov sa to tam tak vydralo že gula z čapu predrala tú plechovú hornú časť toho lôžka a vytrhlo sa to celé vonka lebo celá váhy bola zavesená na tom spodnom čape...V servisnej a údržbovej knihe bolo aj písané ako sa malo odmerať tá vôla medzi gulou a tým spodným plechovým lôžkom či je ešte Ok alebo už ho treba vymeniť.

unci
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Po Apr 30, 2007 10:47 pm
Kontaktovať užívateľa:

#60 Príspevok od užívateľa unci » Pi Aug 10, 2007 4:57 pm

a preco v tejto teme riesite LADU a ako jej odpadavaju kolesa?

geetee

#61 Príspevok od užívateľa geetee » Pi Aug 10, 2007 5:09 pm

unci napísal:a preco v tejto teme riesite LADU a ako jej odpadavaju kolesa?
LADA tuneUP

VLADY
spammer
spammer

#62 Príspevok od užívateľa VLADY » Pi Aug 10, 2007 10:54 pm

Preto lebo ...aby mlaďasi boli v obraze... teraz sa na ničom takom už nevedia naučiť základom a potom ak je nejaký problém tak ho nevedia riešiť...lebo neboli odchovaní na takýchto strojoch ako napr.š1000/100 alebo žiguli trabant moskvič a pod!!!S tým sa nechodilo do servisu a nebol ani NET na pokec a tak si každý pomohol jak mohol...A ja vidím že to mnohým neskorej narodeným teraz chýba... Ale kludne to zmažte ako OT. a vôbec uvítal by som aby si aj sám autor mohol zmazať svoj príspevok... na čínskom fóre to ide ... :P

unci
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Po Apr 30, 2007 10:47 pm
Kontaktovať užívateľa:

#63 Príspevok od užívateľa unci » Pi Aug 10, 2007 10:56 pm

hh ale mas aj trochu pravdu

wilili
skútrista
skútrista
Dátum registrácie: Pi Júl 27, 2007 1:09 pm
Skúter: keeway focus , piaggio beverly 500

#64 Príspevok od užívateľa wilili » Pi Aug 10, 2007 11:45 pm

ps: ak ten zvuk je taky skvor ako cvakanie, tak to su rozbyte gumicky tlmiace tento zvuk pri ulozeni plavajuceho strmena, stava sa to vtedy ked sa clovek bez citu snazi postavit scooter na predne, bud si ich vymen alebo sa staci zmierit s tym ze ti to bude robit cvak, pribadne si to nechaj nahradit za mosadzne vlozky[/quote]

diky geetee . ja sa s tym zmierim ale aka bude reakcia scootra a hlavne kedy ??

wilili
skútrista
skútrista

#65 Príspevok od užívateľa wilili » Pi Aug 10, 2007 11:56 pm

fotky.azet.sk/jsAlbum.phtml?i9=9b26934a6115&al=4070230

tu je moje tacho po rovinke . a to som ho dal iba odblokovať.
Objednal som vyfuk a su k nemu aj valčeky a pružinky do spojky .
Otázka . Pomôže to nejako alebo to boli vyhodené peniaze ??

VLADY
spammer
spammer

#66 Príspevok od užívateľa VLADY » So Aug 11, 2007 9:21 am

Premeriava pekne!!!! to si nám chcel ukázať??? :roll: :shock: :D kecá skoro každému niekomu viac inému menej.... treba sa s tým naučiť žiť a hlavne jazdiť.... ja aj tak nejazdím moc podla neho ale podla situácie na ceste. :P
Naposledy upravil/-a VLADY v So Aug 11, 2007 12:40 pm, upravené celkom 1 krát.

wilili
skútrista
skútrista

#67 Príspevok od užívateľa wilili » So Aug 11, 2007 11:25 am

ano niekde tu na fore som našiel temu o koľko vam keca tacho no a nme to bude cecať hodne .

focus
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Sep 07, 2006 1:29 pm
Skúter: yamaha tdm 900

Heha

#68 Príspevok od užívateľa focus » Ne Aug 12, 2007 9:47 pm

Mne nekeca.seriozli.caf

ripper

#69 Príspevok od užívateľa ripper » Ne Aug 12, 2007 10:16 pm

robilo mi to na ditechu a bolo to tym ze riadidla sa mi trochu ohynali pri prudkom brzdeni a pukal plast no a ked praskol prestalo to :D

wilili
skútrista
skútrista

#70 Príspevok od užívateľa wilili » St Aug 22, 2007 12:23 pm

Ked brzdim zadnou tak je to v pohode. už som sa zmieril .
dajte ešte dajake finty na keeway. hej a nemam manual nevedel by mi to niekto oskenovať a zavesiť na nett ?? geetee prečo je na prvej strane toto !!!!!velka zmena, minimalne treba 75ku alebo 80ku trisku!!!!! ??

ripper

#71 Príspevok od užívateľa ripper » St Aug 22, 2007 3:08 pm

aby si nezadrel a inac to je navod tune up to nekomentuj ale rob co vidis napisane 8)

geetee =)
Riaditeľ Zemegule
Dátum registrácie: St Máj 14, 2008 4:26 pm
Kontaktovať užívateľa:

#72 Príspevok od užívateľa geetee =) » Po Júl 07, 2008 2:15 pm

takze v poslednej dobe som par keeway motorov rozobral a na 4s piatich bol nasledovny problem

Obrázok

pri montazi odblokovacieho kolena nechali namontovanu koncovku vyfuku na bloku a koleno len cca priblizne pirchitili o valec, lenze tesnenie prekrivalo cast vyfukoveho otvoru, a aj koleno ma taku zuzenu cast takze vyfukovi kanal je zmenseny aj o jednu tretinu a cudujte sa ze vam to nejde ako susedovi.

TAKZE PRI MONTAZI ODBLOKOVACIEHO KOLENA NAMONTUJTE NAJPRV KOLENO NA VYFUK, POTOM KOLENO O VALEC A AZ NAKONIEC DOPASOVAT VYFUK K BLOKU MOTORA, CHCE TO SICE TROCHA NASILIA LEBO SA MI ESTE NESTALO ZE BY TO DAKEDY PASLO BEZ PROBLEMOV, NAJLEPSIE ASPON JEDEN POMOCNIK CO PRIDRZI SCOOT, ALE VZDY SA TO PODARI A POTOM TO STOJI ZA TO
http://www.lcd-display.cz náhradné displeje do laptopov, doručenie aj na SK do 24h http://www.lcd-display.cz

6ko
trojkolkár
trojkolkár
Dátum registrácie: Po Feb 04, 2008 11:03 am
Kontaktovať užívateľa:

#73 Príspevok od užívateľa 6ko » Po Júl 07, 2008 10:12 pm

ja som to mal tiez takto po odblokovani

Smulo
skútrista
skútrista
Dátum registrácie: Št Okt 12, 2006 9:27 pm
Skúter: Quanťung

#74 Príspevok od užívateľa Smulo » Po Júl 07, 2008 10:45 pm

no aj ja som to tak mal a mal som to aj na ladenom fuku :( ale ked mi pride valec a dam tam ten tak vam poviem ze ci to robi iba na keewayackych valcoch (CPI) alebo aj na inych
/

geetee =)
Riaditeľ Zemegule
Dátum registrácie: St Máj 14, 2008 4:26 pm
Kontaktovať užívateľa:

#75 Príspevok od užívateľa geetee =) » Po Júl 07, 2008 10:56 pm

Smulo napísal:no aj ja som to tak mal a mal som to aj na ladenom fuku :( ale ked mi pride valec a dam tam ten tak vam poviem ze ci to robi iba na keewayackych valcoch (CPI) alebo aj na inych
to nieje valcom, ale nepresnou montazou, preto som to sem dal nech si to kazdy sam doma prekontroluje a da doporiadku pripadne, nech ma kazdy co najveci mozny vykon zo svojho scoot v seriovom stave
http://www.lcd-display.cz náhradné displeje do laptopov, doručenie aj na SK do 24h http://www.lcd-display.cz

Napísať odpoveď

Návrat na "Vaše skútre"