sthil napísal:wilili napísal:motoricky su činske 2t skoro rovnake. no a čo sa týka dyzajnu . každemu sa pači niečo ine. Ja mam taky menší problemik z mojim focusom. mam ho asi rok 3000 km a z prednej vidli sa ozýva take praskanie. hlavne ked brzdim nevite čo to môže byť ?? diky za každu radu .
no vies ja mam doma aj keeway a aj ymahu a ten rozdiel tam je !! a dost velky
ja tu mam aj ine a rozdiel newidim, ateraz sem chlapik donesol jednu gileru typhoon, a tam je ties rozdiel velky ale smerom dole. proste kto je ake prasa tak jeho stroj vyzera, mame tu v okoli jedneho cigana (ale nomalne pracujuci clovek) a jeho hurikan vyzera po roku a pol stale rovnako ako novy, este ani raz som ho nevidel zaspineneho(co i len trochu) a aj v zakrytych miestach sa furt leskne, a okrem pravidelneho servisu ani jeden problem, proste taka yamaha je mozno o trosku viac blbovzdorna a prezije dlchsie u majitele pre ktoreho je nieco ako topanka a iba ju bude nicit bez toho ze by sa na nu obcas kukol.
ps: ak ten zvuk je taky skvor ako cvakanie, tak to su rozbyte gumicky tlmiace tento zvuk pri ulozeni plavajuceho strmena, stava sa to vtedy ked sa clovek bez citu snazi postavit scooter na predne, bud si ich vymen alebo sa staci zmierit s tym ze ti to bude robit cvak, pribadne si to nechaj nahradit za mosadzne vlozky