Brzdy
Moderátor: Moderators
- jean
- motorkár
- Dátum registrácie: So Júl 14, 2007 9:29 pm
- Skúter: neuvedený
Pokiaľ nie je poškodený strmeň ani platničky, tak tie brzdy môžem mať kľudne na saláme
. A pískanie platničiek vôbec nemusí byť príznak poruchy. Pískanie vzniká rezonanciou platničiek alebo kotúča, ktorá vzniká tým trením. Dosť ho ovplyvní zloženie trecích segmentov, ak sú z tvrdého materiálu, tak majú väčšie tendencie pišťať. To pískanie je bežné aj na autách za milión.
Ozaj a tým prudkým brzdením sa strhne tá krásne vyleštená časť platničiek, ktorá je najviac zodpovedná za to pískanie. V servisoch na autá sa to kedysi zbrusovalo jemným šmirglom na rovnej podložke.

Ozaj a tým prudkým brzdením sa strhne tá krásne vyleštená časť platničiek, ktorá je najviac zodpovedná za to pískanie. V servisoch na autá sa to kedysi zbrusovalo jemným šmirglom na rovnej podložke.
podpis som si este nenastavil
- struter
- skútrista
- Dátum registrácie: Ut Mar 27, 2007 10:58 pm
- Kontaktovať užívateľa:
ono sem tam piskne aj za darmika a ani o tom nevieme...a potom su všetci hotovy že su plne detske domovi....dr.snake napísal:mne to piska aj na C4....no francuz....skoro jak cina...ale nekup to za 450 babiek vo full vybave.....ale kamos ma ML-ko za 2.5 melka..a aj jemu semtam piskne

- marko358
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Mar 19, 2007 7:42 pm
Mne toto robila zadna brzda a to len preto ze bola uchytena iba na 1 srobe dohodil som druhy par krat poriadne zabrzdil dotial matku a uz ani nepiskatomii napísal:Skúšal som to úplne prebrzdiť,zopárkrát...píska to ďalej,ale j.. na to.....a celkovo to slabo brzdí,aj keď som dal nadoraz,slabota...pôjdem si to dať radšej omrknúť
Zakladať novu temu je zbytočné tak to hodím sem. Info pre všetkych majitelov 4T čajna skutrov kt. p*čuju na zadnu brzdu.
Kvalitný ekvivalent su pakne z Yamaha Neo´s, či už Malossi-62 8296 za 800,- alebo lacnejšie RMS. Každopádne to mám odskušané a sadnu ako riť na šerbel.
Čo sa týka predných tak na tom sa este pracuje ale na 99% budu aj tie.
Kvalitný ekvivalent su pakne z Yamaha Neo´s, či už Malossi-62 8296 za 800,- alebo lacnejšie RMS. Každopádne to mám odskušané a sadnu ako riť na šerbel.
Čo sa týka predných tak na tom sa este pracuje ale na 99% budu aj tie.
- mabi
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Jan 18, 2007 9:53 am
- Kontaktovať užívateľa:
Hej, a nadrzka je na brzdovu kvapalinu. A ty ju mas prazdnu??patrez13 napísal:no mne to takisto piska a mam tam brzdy brembo...
este jedna vec ta nadrzka pri volante je prazdna to je asi brzdova kvapalina co ? ja nevem moc sa nerozumiem to ako normalne v obchode maju take daco hej ?

- shobull
- st. cyklista
- Dátum registrácie: Pi Júl 27, 2007 9:12 am
Ja mam taky problem s prednou brzdou, že je veľmi tuha, ma veľmi maly stisk, možno tak 2cm na konci, to človek ani nema silu stlačiť.
Som rozmyšľal, že mam možno priveľa kvapaliny, ale je to asi blbosť. Nemam tam žiadne šteľovanie, tak neviem čo s tym. Predajca samozrejme tvrdi že je to OK, ale bratovi na keeway matrix to brzdi ako šalene, presne tak ako by malo.
Som rozmyšľal, že mam možno priveľa kvapaliny, ale je to asi blbosť. Nemam tam žiadne šteľovanie, tak neviem čo s tym. Predajca samozrejme tvrdi že je to OK, ale bratovi na keeway matrix to brzdi ako šalene, presne tak ako by malo.