pivo mam kupene zajtra kupimchlieb,spekačky na opekanie keby ste niečo potrebovali tak ešte mi napišteXAWIER napísal:Focus a co tam beres? Nejake jedlo? Spacak dufam netreba. JEdlo popripade kupime tam niekde blizko v dedinke ne?
Kto vlastne ide? Furt mi to nie je jasne.
CHATA-zraz- nový termín - 28-29.8.2007
Moderátor: Moderators
Pravidlá fóra
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
-
miso
-
miso
- THeBaNDiT
- moderátor

- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
super vyjazd, chata tiez vyzera super, nabuduce ideme aj na noc!
Cesty az na par riadne deravych usekov vyborne, jazda po serpentinach v lese absolutne bez chyby! Idem popracovat na foto...
Jo a serioznejsie prsat zacalo na mna so shobullom az na ceste z Presova domov (smer BJ), asi tak poslednych 15km cesty... nechcelo sa mi vsak vytahovat nepremokave oblecenie na tych par kilometrov, ale na pocudovanie, az na dva mokre kruzky pod kolenami velkosti prierezu tenisovej lopticky som dosiel komplet suchy... takze v pohode.
A spotreba po nejakych 120km jazdy (tankoval som v Presove) mi vysla 3.07, co je vzhladom na cestovne tempo 65-70km/h a vzhladom na pucenie sa do kopcov v serpentinach rychlostou 35-45km/h viac nez dobra spotreba (pre mna).
Taktiez velmi pekne dakujem Misovi za poskytnutie oleja, inac by som celu cestu pri pohlade na cervenu kontrolku trpol, ci nekvapka z posledneho...
Tak idem ja popracovat na foto...
Jo a serioznejsie prsat zacalo na mna so shobullom az na ceste z Presova domov (smer BJ), asi tak poslednych 15km cesty... nechcelo sa mi vsak vytahovat nepremokave oblecenie na tych par kilometrov, ale na pocudovanie, az na dva mokre kruzky pod kolenami velkosti prierezu tenisovej lopticky som dosiel komplet suchy... takze v pohode.
A spotreba po nejakych 120km jazdy (tankoval som v Presove) mi vysla 3.07, co je vzhladom na cestovne tempo 65-70km/h a vzhladom na pucenie sa do kopcov v serpentinach rychlostou 35-45km/h viac nez dobra spotreba (pre mna).
Taktiez velmi pekne dakujem Misovi za poskytnutie oleja, inac by som celu cestu pri pohlade na cervenu kontrolku trpol, ci nekvapka z posledneho...
Tak idem ja popracovat na foto...
- THeBaNDiT
- moderátor

- Kontaktovať užívateľa:
Takze ja a shobull sme sa vybrali na dnesne stretnutie zhruba o 09:30... o nejaku hodinku sme uz boli v 58km vzdialenom Vranove Nad Toplou, kde sme navstivili miestne TESCO za ucelom nakupenia nejakeho pojediva.

Zhruba o 12:10 sme uz boli pri chate v Banskom, kde sme sa pripojili k povodnej skupinke tvorenej Xawierom, Focusom, donmartinom22, rspeedom a Misom. Xawier a donmartin22 nas cakali uz kdesi pri nejakom lome, ci co to bolo, ale foto nemam, nabuduce. Tu su scootre spolu odzadu:

Onedlho sme uz opekali a debatovali, foto z opekania nemam, foto z posedenia doda r-speed, ked prekroci 10 prispevkov na fore.
Nieco pred druhou popoludni sme sa opustili chatu, spravili sme si este pri nej podarene foto, zlava donmartin22, THeBaNDiT (ja), Xawier, Miso, Focus, rspeed a shobull.

Vybrali sme sa spat do Banskeho, cestou tam sa donmartin ponahanal s policajtami... Miso a jeho dom, jeho hrad.

A opat smer Herlany, opat kopec serpentin, skutocny zazitok taky velky, ze motorkar vo mne premohol fotografa vo mne a nebol som schopny zastavit a tie serpentiny si odfotit! Ale to napokon nikto, ak neratame malu pispauzu az pod serpentinami, tak stali sme az v Herlanoch... Tuna cakame na kofolu (zlava: donmartin, shobull, miso, xawier, focus):

Pijeme kofolu, poradie na foto rovnake...

Poldecaciky zoradene halabala...

Gejzir v Herlanoch (v danom case vypnuty
).

Gong v case fotenia tejto snimky oznamoval 15:22:00... takze vela kofoly by este pretieklo, kym by z gejzira nieco vybublalo...

Ak by sa zachcelo niekomu info o gejzire, tu je...

Odchod sme uskutocnili o 15:25, miso smer Banske, rspeed smer Kosice a my zvysok smer Presov... predstartovna priprava:

Cesta do Banskeho i z Herlan sa vinula udoliami Romov, fotky som neriskoval, pretoze hrozilo, ze obrazok by sa ulozil na pamatovu kartu, ktora by bola vo fotoaparate, s ktorym by do zalozne utekal nejaky miestny obyvatel...

V Presove sme este trosku odprevadili Xawiera, na pumpe som dotankoval plnu (priemer 3.07), v Lidli som si za akciovu cenu 149Sk kupil navleky na kolena, ktorych pohodlie som si pocas cesty domov velmi uzival, prijemne hriali, vyborny vymysel, odporucam kazdemu, komu fuka na kolena...
To je z fotiek vsetko, tesim sa na dalsie fotky (od Focusa a rspeeda).

Zhruba o 12:10 sme uz boli pri chate v Banskom, kde sme sa pripojili k povodnej skupinke tvorenej Xawierom, Focusom, donmartinom22, rspeedom a Misom. Xawier a donmartin22 nas cakali uz kdesi pri nejakom lome, ci co to bolo, ale foto nemam, nabuduce. Tu su scootre spolu odzadu:

Onedlho sme uz opekali a debatovali, foto z opekania nemam, foto z posedenia doda r-speed, ked prekroci 10 prispevkov na fore.
Nieco pred druhou popoludni sme sa opustili chatu, spravili sme si este pri nej podarene foto, zlava donmartin22, THeBaNDiT (ja), Xawier, Miso, Focus, rspeed a shobull.

Vybrali sme sa spat do Banskeho, cestou tam sa donmartin ponahanal s policajtami... Miso a jeho dom, jeho hrad.

A opat smer Herlany, opat kopec serpentin, skutocny zazitok taky velky, ze motorkar vo mne premohol fotografa vo mne a nebol som schopny zastavit a tie serpentiny si odfotit! Ale to napokon nikto, ak neratame malu pispauzu az pod serpentinami, tak stali sme az v Herlanoch... Tuna cakame na kofolu (zlava: donmartin, shobull, miso, xawier, focus):

Pijeme kofolu, poradie na foto rovnake...

Poldecaciky zoradene halabala...

Gejzir v Herlanoch (v danom case vypnuty

Gong v case fotenia tejto snimky oznamoval 15:22:00... takze vela kofoly by este pretieklo, kym by z gejzira nieco vybublalo...

Ak by sa zachcelo niekomu info o gejzire, tu je...

Odchod sme uskutocnili o 15:25, miso smer Banske, rspeed smer Kosice a my zvysok smer Presov... predstartovna priprava:

Cesta do Banskeho i z Herlan sa vinula udoliami Romov, fotky som neriskoval, pretoze hrozilo, ze obrazok by sa ulozil na pamatovu kartu, ktora by bola vo fotoaparate, s ktorym by do zalozne utekal nejaky miestny obyvatel...
V Presove sme este trosku odprevadili Xawiera, na pumpe som dotankoval plnu (priemer 3.07), v Lidli som si za akciovu cenu 149Sk kupil navleky na kolena, ktorych pohodlie som si pocas cesty domov velmi uzival, prijemne hriali, vyborny vymysel, odporucam kazdemu, komu fuka na kolena...
To je z fotiek vsetko, tesim sa na dalsie fotky (od Focusa a rspeeda).
-
miso
- dr.snake
- motorkár

- Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
keby som nebol kripel ta by som bol dosiel...bol by som aspon dal n teba pozor aby si sa neocical velmifocus napísal:Pozdravujem vsetkyx.som v kezmarku,foto dodam rano ked sa podari u priatelky v praci.aj mne sa to pacilo.dnes som siel autom do popradu a neda sa to porovnat s nasimi vyjazdmi.cesty sama kolona a debilni soferi.zlaty skutrik.
podpis som si este nenastavil
- rspeed
- motorkár

- Dátum registrácie: So Aug 11, 2007 1:11 pm
- Skúter: Hyena(motor minarelli)+ Gilera Runner ST 125+ Suzuki GSR 600
...to by si musel nasadit ine tempo-aby sa mu menej zvysilo....dr.snake napísal:keby som nebol kripel ta by som bol dosiel...bol by som aspon dal n teba pozor aby si sa neocical velmifocus napísal:Pozdravujem vsetkyx.som v kezmarku,foto dodam rano ked sa podari u priatelky v praci.aj mne sa to pacilo.dnes som siel autom do popradu a neda sa to porovnat s nasimi vyjazdmi.cesty sama kolona a debilni soferi.zlaty skutrik.
-
miso
jasne ked bude teplo tak to kludne to mozme zopakovat este aj tento rok,ked bude volna chata k tomu gejziru možme spravit aj nejaky vyjazd jednodnovy skusime nieco vymyslietTHeBaNDiT napísal:akcia vyborna, prostredie na jazdu tiez vyborne... nemalo to chybu! Ak by bolo este nejake to leto (napr. babie leto), fakt by to chcelo este nejaku taku akciu... kludne aj presne taku istu (uz by som siel na 2 dni) a kiez by sme aj gejzir videli v akcii...
-
focus
- st. skútrista

- Dátum registrácie: Št Sep 07, 2006 1:29 pm
- Skúter: yamaha tdm 900
foto
tak davam nejakie foto,najprv sme tuningovali misovi hurikanka az do 18,00 a potom na xate opekacka,donmartin isiel do herlan po rspeda a cakali na gejzir ktory ale striekal az druhy den hehe,ja som sa pomylil.
toto je zraz v po.
tak dopadlo naradie pri utahovani misovho kolena

este dodam nejake ale musim upravit,zatial kukajte
toto je zraz v po.
tak dopadlo naradie pri utahovani misovho kolena

este dodam nejake ale musim upravit,zatial kukajte
-
focus
- st. skútrista

- Dátum registrácie: Št Sep 07, 2006 1:29 pm
- Skúter: yamaha tdm 900
tuning u misa
najprv u misa a potom donmartin na mojom skuti isiel po rspeda,pozeram ze predosle foto som moc zmensil,nabuduce uz budem vediet ze az tak ix zmensovat nemusim,

- THeBaNDiT
- moderátor

- Kontaktovať užívateľa:
ale co, nezahmlievajte! Xawier dirigoval a vy ostatni ste spievali mnohohlas, ja som to nemohol pocuvat, tak som sa poberal prec... :gt1: :gt2:XAWIER napísal:RSPEED: HEHErspeed napísal:...pridavam este jednu foto...."SKUTRISTA OD KOSTI".....
xavier jazdi aj ked uz pod sebou nema skuter...
ta to si ma dobre vystihol. Asi som dlho jazdil a strpli mi ruky
:D:D
-
donmartin22
- rspeed
- motorkár

- Dátum registrácie: So Aug 11, 2007 1:11 pm
- Skúter: Hyena(motor minarelli)+ Gilera Runner ST 125+ Suzuki GSR 600
Tu su fotky : http://www.edisk.sk/stahni/34356/zraz-b ... .23MB.html