Takze ja a shobull sme sa vybrali na dnesne stretnutie zhruba o 09:30... o nejaku hodinku sme uz boli v 58km vzdialenom Vranove Nad Toplou, kde sme navstivili miestne TESCO za ucelom nakupenia nejakeho pojediva.
Zhruba o 12:10 sme uz boli pri chate v Banskom, kde sme sa pripojili k povodnej skupinke tvorenej Xawierom, Focusom, donmartinom22, rspeedom a Misom. Xawier a donmartin22 nas cakali uz kdesi pri nejakom lome, ci co to bolo, ale foto nemam, nabuduce. Tu su scootre spolu odzadu:

Onedlho sme uz opekali a debatovali, foto z opekania nemam, foto z posedenia doda r-speed, ked prekroci 10 prispevkov na fore.
Nieco pred druhou popoludni sme sa opustili chatu, spravili sme si este pri nej podarene foto, zlava donmartin22, THeBaNDiT (ja), Xawier, Miso, Focus, rspeed a shobull.
Vybrali sme sa spat do Banskeho, cestou tam sa donmartin ponahanal s policajtami... Miso a jeho dom, jeho hrad.
A opat smer Herlany, opat kopec serpentin, skutocny zazitok taky velky, ze motorkar vo mne premohol fotografa vo mne a nebol som schopny zastavit a tie serpentiny si odfotit! Ale to napokon nikto, ak neratame malu pispauzu az pod serpentinami, tak stali sme az v Herlanoch... Tuna cakame na kofolu (zlava: donmartin, shobull, miso, xawier, focus):
Pijeme kofolu, poradie na foto rovnake...
Poldecaciky zoradene halabala...
Gejzir v Herlanoch (v danom case vypnuty

).
Gong v case fotenia tejto snimky oznamoval 15:22:00... takze vela kofoly by este pretieklo, kym by z gejzira nieco vybublalo...
Ak by sa zachcelo niekomu info o gejzire, tu je...
Odchod sme uskutocnili o 15:25, miso smer Banske, rspeed smer Kosice a my zvysok smer Presov... predstartovna priprava:
Cesta do Banskeho i z Herlan sa vinula udoliami Romov, fotky som neriskoval, pretoze hrozilo, ze obrazok by sa ulozil na pamatovu kartu, ktora by bola vo fotoaparate, s ktorym by do zalozne utekal nejaky miestny obyvatel...

V Presove sme este trosku odprevadili Xawiera, na pumpe som dotankoval plnu (priemer 3.07), v Lidli som si za akciovu cenu 149Sk kupil navleky na kolena, ktorych pohodlie som si pocas cesty domov velmi uzival, prijemne hriali, vyborny vymysel, odporucam kazdemu, komu fuka na kolena...
To je z fotiek vsetko, tesim sa na dalsie fotky (od Focusa a rspeeda).