Gumovanie
Moderátor: Moderators
- kukolarik
- moderátor
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
Ja mam nazor,ze bez ucelu sa nic nerobi.Je rozdiel medzi bezucelovou a bezcielnou jazdou. Dohodneme sa ze ideme sa bezcielne vodzit.Ale ucel to ma, lebo mame z toho zabavu ci dobry pocit. Ked ideme na kofolu, malokto z nas tam ide preto ze je smadny. Vacsina ide posediet, pokecat, pozret hokej...
Ale z praxe...
Asi tak 10 rokov dozadu sme sa na Simsonoch vozili s kamosom po hradzi. Zastavil nas fizel a jednoznacne zacal deptat, pytal povinnu vybavu a kontroloval svetlo a tak... posledna otazka:"Pan vodic, ciel vasej jazdy?" My mu na to "my sa len tak vozime". On na to ze bezucelova/bezcielna jazda a mame to po 500 na hlavu...
Ale z praxe...
Asi tak 10 rokov dozadu sme sa na Simsonoch vozili s kamosom po hradzi. Zastavil nas fizel a jednoznacne zacal deptat, pytal povinnu vybavu a kontroloval svetlo a tak... posledna otazka:"Pan vodic, ciel vasej jazdy?" My mu na to "my sa len tak vozime". On na to ze bezucelova/bezcielna jazda a mame to po 500 na hlavu...
podpis som si este nenastavil
- matio
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Apr 25, 2007 11:01 am
- Skúter: Motorro Polly 50
- Kontaktovať užívateľa:
to vas teda riadne s prepacenim ocikalkukolarik napísal:Ja mam nazor,ze bez ucelu sa nic nerobi.Je rozdiel medzi bezucelovou a bezcielnou jazdou. Dohodneme sa ze ideme sa bezcielne vodzit.Ale ucel to ma, lebo mame z toho zabavu ci dobry pocit. Ked ideme na kofolu, malokto z nas tam ide preto ze je smadny. Vacsina ide posediet, pokecat, pozret hokej...
Ale z praxe...

- kukolarik
- moderátor
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
ak myslis moj prispevok o dva vyssie, tak uz teraz by sa to nestalo, no mal som 15 a fakt som myslel, ze najlepsia odpoved na to kam ideme, je povedat nikam... uz viem, ze som to presvihol a mal som povedat, ze idem na koniec tejto cesty, pozret sa co tam je...mPershing napísal:Matio: dalsi, co sa ozyva, ze KEBY JA, TAK SA TO NESTANE... JA BY SOM S NIM ZATOCIL...
Prepacte OT
- matio
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Apr 25, 2007 11:01 am
- Skúter: Motorro Polly 50
- Kontaktovať užívateľa:
to neeee, ty si to nepochopil, ja som to tak nemyslel, ze mne sa to nemoze stat, ale ten policajt, ze aky bol ... xcel dat pokutu a nakoniec si aj nasiel dovodmPershing napísal:Matio: dalsi, co sa ozyva, ze KEBY JA, TAK SA TO NESTANE... JA BY SOM S NIM ZATOCIL...
Prepacte OT
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm
- Skúter: neuvedený
každej tu okecává jestli to má nebo nemá učel ale asi se shodnem na tom že pokud pár lidí jezdí někde bokem i jen tak není to problém pokud těch pár lidí bude turovat hodinu skutry někomu pod oknem aby následně další hodinu jezdilo dokola náměstí tak ta pokuta je oprávněná ono zase je to jen o toleranci a zdravém rozumu
co tak urobit iba toto http://www.ceknito.sk/video/44343superpepo22 napísal:na stranke CEKNITO.SK dajte BABETACI.................
a ajtak su trapny a ten polkruh na zaciatku je od nejakej velkej masiny, cita traposina to este aj uverejnyt na net

PS: mas komlexi ze nahanas prispevky, co keby si napisal daco duchaplnejsie a venoval tomu viac ako 5s vid tvoja odpoved tuna http://forum.scooter-tuning.sk/viewtopi ... &start=120
- citajuci
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: So Jún 09, 2007 11:10 am
§3 Povinnosti účastníka cestnej premávky
2)...je dalej povinný správat sa disciplinovane a ohladuplne, aby neohrozil bezpečnost a plynulost cp, pritom je p o v i n n ý p r i s p ô s o b i ť s v o j e s p r á v a n i e najma stavebnému a dopravno-technickému stavu cesty, situácii v cestnej premávke a s v o j i m s c h o p n o s t i a m
2)...je dalej povinný správat sa disciplinovane a ohladuplne, aby neohrozil bezpečnost a plynulost cp, pritom je p o v i n n ý p r i s p ô s o b i ť s v o j e s p r á v a n i e najma stavebnému a dopravno-technickému stavu cesty, situácii v cestnej premávke a s v o j i m s c h o p n o s t i a m
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm
právě proto až budou kupovat za svoje tak gumovat nebudoumisoka napísal:Nevidim vobec vyznam gumovania na skutri , podla mna to je uplne trapnekeby si mal minimalne nejakeho fazera 600-ku , tak ok , to uz narobi dym, hluk ....ale skuter??gumovanie?? vsak to je akoby tlel kusok papiera, tolko dymu....a len nicite gumy, ktore vam kupili rodicia