Gumovanie

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
kukolarik
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
Skúter: nemam moto
Kontaktovať užívateľa:

#26 Príspevok od užívateľa kukolarik » Pi Máj 11, 2007 8:22 am

Ja mam nazor,ze bez ucelu sa nic nerobi.Je rozdiel medzi bezucelovou a bezcielnou jazdou. Dohodneme sa ze ideme sa bezcielne vodzit.Ale ucel to ma, lebo mame z toho zabavu ci dobry pocit. Ked ideme na kofolu, malokto z nas tam ide preto ze je smadny. Vacsina ide posediet, pokecat, pozret hokej...

Ale z praxe...

Asi tak 10 rokov dozadu sme sa na Simsonoch vozili s kamosom po hradzi. Zastavil nas fizel a jednoznacne zacal deptat, pytal povinnu vybavu a kontroloval svetlo a tak... posledna otazka:"Pan vodic, ciel vasej jazdy?" My mu na to "my sa len tak vozime". On na to ze bezucelova/bezcielna jazda a mame to po 500 na hlavu...
podpis som si este nenastavil

matio
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: St Apr 25, 2007 11:01 am
Skúter: Motorro Polly 50
Kontaktovať užívateľa:

#27 Príspevok od užívateľa matio » Pi Máj 11, 2007 10:42 am

kukolarik napísal:Ja mam nazor,ze bez ucelu sa nic nerobi.Je rozdiel medzi bezucelovou a bezcielnou jazdou. Dohodneme sa ze ideme sa bezcielne vodzit.Ale ucel to ma, lebo mame z toho zabavu ci dobry pocit. Ked ideme na kofolu, malokto z nas tam ide preto ze je smadny. Vacsina ide posediet, pokecat, pozret hokej...

Ale z praxe...

Asi tak 10 rokov dozadu sme sa na Simsonoch vozili s kamosom po hradzi. Zastavil nas fizel a jednoznacne zacal deptat, pytal povinnu vybavu a kontroloval svetlo a tak... posledna otazka:"Pan vodic, ciel vasej jazdy?" My mu na to "my sa len tak vozime". On na to ze bezucelova/bezcielna jazda a mame to po 500 na hlavu...
to vas teda riadne s prepacenim ocikal :)

kukolarik
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
Skúter: nemam moto
Kontaktovať užívateľa:

#28 Príspevok od užívateľa kukolarik » Pi Máj 11, 2007 2:14 pm

mPershing napísal:Matio: dalsi, co sa ozyva, ze KEBY JA, TAK SA TO NESTANE... JA BY SOM S NIM ZATOCIL...
Prepacte OT
ak myslis moj prispevok o dva vyssie, tak uz teraz by sa to nestalo, no mal som 15 a fakt som myslel, ze najlepsia odpoved na to kam ideme, je povedat nikam... uz viem, ze som to presvihol a mal som povedat, ze idem na koniec tejto cesty, pozret sa co tam je...

matio
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: St Apr 25, 2007 11:01 am
Skúter: Motorro Polly 50
Kontaktovať užívateľa:

#29 Príspevok od užívateľa matio » Pi Máj 11, 2007 2:19 pm

mPershing napísal:Matio: dalsi, co sa ozyva, ze KEBY JA, TAK SA TO NESTANE... JA BY SOM S NIM ZATOCIL...
Prepacte OT
to neeee, ty si to nepochopil, ja som to tak nemyslel, ze mne sa to nemoze stat, ale ten policajt, ze aky bol ... xcel dat pokutu a nakoniec si aj nasiel dovod

aumirek
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm
Skúter: neuvedený

#30 Príspevok od užívateľa aumirek » Pi Máj 11, 2007 2:47 pm

každej tu okecává jestli to má nebo nemá učel ale asi se shodnem na tom že pokud pár lidí jezdí někde bokem i jen tak není to problém pokud těch pár lidí bude turovat hodinu skutry někomu pod oknem aby následně další hodinu jezdilo dokola náměstí tak ta pokuta je oprávněná ono zase je to jen o toleranci a zdravém rozumu

geetee

#31 Príspevok od užívateľa geetee » Po Júl 23, 2007 9:48 am

superpepo22 napísal:na stranke CEKNITO.SK dajte BABETACI.................
co tak urobit iba toto http://www.ceknito.sk/video/44343

a ajtak su trapny a ten polkruh na zaciatku je od nejakej velkej masiny, cita traposina to este aj uverejnyt na net :D
PS: mas komlexi ze nahanas prispevky, co keby si napisal daco duchaplnejsie a venoval tomu viac ako 5s vid tvoja odpoved tuna http://forum.scooter-tuning.sk/viewtopi ... &start=120

unci
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Po Apr 30, 2007 10:47 pm
Kontaktovať užívateľa:

#32 Príspevok od užívateľa unci » Ut Júl 24, 2007 10:47 pm

TAk v Skole nam to vzdy dovolil GUMVAT a inac na scote som to este ani neskusal :D

citajuci
st. kolobežkár
st. kolobežkár
Dátum registrácie: So Jún 09, 2007 11:10 am

#33 Príspevok od užívateľa citajuci » St Júl 25, 2007 9:32 am

§3 Povinnosti účastníka cestnej premávky
2)...je dalej povinný správat sa disciplinovane a ohladuplne, aby neohrozil bezpečnost a plynulost cp, pritom je p o v i n n ý p r i s p ô s o b i ť s v o j e s p r á v a n i e najma stavebnému a dopravno-technickému stavu cesty, situácii v cestnej premávke a s v o j i m s c h o p n o s t i a m

misoka
chodec
chodec
Dátum registrácie: Po Aug 27, 2007 8:30 am

#34 Príspevok od užívateľa misoka » Pi Aug 31, 2007 10:46 am

Nevidim vobec vyznam gumovania na skutri , podla mna to je uplne trapne :) keby si mal minimalne nejakeho fazera 600-ku , tak ok , to uz narobi dym, hluk ....ale skuter??gumovanie?? vsak to je akoby tlel kusok papiera, tolko dymu....a len nicite gumy, ktore vam kupili rodicia :)

aumirek
st. skútrista
st. skútrista

#35 Príspevok od užívateľa aumirek » Pi Aug 31, 2007 11:01 am

misoka napísal:Nevidim vobec vyznam gumovania na skutri , podla mna to je uplne trapne :) keby si mal minimalne nejakeho fazera 600-ku , tak ok , to uz narobi dym, hluk ....ale skuter??gumovanie?? vsak to je akoby tlel kusok papiera, tolko dymu....a len nicite gumy, ktore vam kupili rodicia :)
právě proto až budou kupovat za svoje tak gumovat nebudou

Scarp
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Po Aug 28, 2006 4:39 pm

#36 Príspevok od užívateľa Scarp » Pi Aug 31, 2007 11:07 am

Ja si to kupujem za svoje ale gumujem len kvoli tomu aby osm konecne dodral tu cinsku prasinu a mohol vymenit za znackove a je mi luto tych cinskich nech su aspon pre radost

aumirek
st. skútrista
st. skútrista

#37 Príspevok od užívateľa aumirek » Pi Aug 31, 2007 11:11 am

Scarp napísal:Ja si to kupujem za svoje ale gumujem len kvoli tomu aby osm konecne dodral tu cinsku prasinu a mohol vymenit za znackove a je mi luto tych cinskich nech su aspon pre radost
no nic ve zlém ale stačí ti málo k radosti.Ps. a už maj najeto 20 tisíc a ne a ne se ta čínská prasine zdřít

Scarp
motorkár
motorkár

#38 Príspevok od užívateľa Scarp » Pi Aug 31, 2007 12:00 pm

:lol: tak asi vies o com hovorim prilnavost tych cinskych gum je minimalna su extremne tvrde a nekvalitne

aumirek
st. skútrista
st. skútrista

#39 Príspevok od užívateľa aumirek » Pi Aug 31, 2007 12:03 pm

Scarp napísal::lol: tak asi vies o com hovorim prilnavost tych cinskych gum je minimalna su extremne tvrde a nekvalitne
nikdy jsem neřek že jsou kvalitní ale ani tak ne proto že jsou čínské ale cena také napoví co to je zač na druhou stranu manželce na to jakou rychlostí a kde jezdí ji zatím stačej

Scarp
motorkár
motorkár

#40 Príspevok od užívateľa Scarp » Pi Aug 31, 2007 12:15 pm

TO je pravda aj s tou cenou ale tak bezpecnost je prvorada a na novom valci to uz beha trosku rychlejsie ako seria tak nechcem riskovat

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"