pri 90km/h o 2 a pri 60km/h o 4? To mne to do 40km/h ide absolutne presne, a potom horor.
tachometer ciachovanie:
0-5-10-15-20-25-30-35-40-50-60-70-80 km/h
skutocna rychlost (GPS):
0-5-10-15-20-25-30-35-40-45-50-55-60 km/h
teda keby nebolo od 40km/h ciachovanie tachometra nakreslene hustejsie, ale keby islo podla povodnej periody, mal by som tachometer maximalne presny... ale zaraza ma to, ze dole prudkym kopcom mi to ide len 70km/h REAL podla GPS! (podla tacha 90)
Inac, za kabel som dal spominanych 650Sk, nestoji mi za namahu robit si kabel vlastny a potom podstupovat riziko, ze pri nahadzovani dat do/z pristroja sa mi v nom nieco pos*rie...
Mapy na NETe su, ale treba k nim aj cislo, ktore je pre kazdu mapu individualne a da sa viazat len s jednym pristrojom GPS... su vraj sposoby na obidenie tejto "ochrany", ale zatial nemam dovod to skusat.
Navyse v pristroji je predinstalovana dobra mapa Slovenska, ku ktorej vsak zakaznik nedostane CD (teda aspon ja som nedostal, da sa kupit), a teda si nemoze tu mapu nahodit... totiz ak chces dat do GPS novu mapu a zachovat aj povodnu, musis nahrat obe... a v tomto pripade ja osobne nemam z coho tu mapu nahrat a ak o nu nechcem prist (lepsiu nemam), tak mapy nenahravam... nateraz.
Zaujimave je, ze mi predavacka v MountFielde vravela, ze v pristroji je len zakladna mapa sveta (aj je), a nic viac, ze sa da dokupit Slovakia Roads v4.5 (aj s kablom) za neviem kolko... a doma som zistil, ze tu mapu tam mam (v mierne orezanej verzii, nie su tam trebars restauracie a obcerstvenia, aby sa vosla do pristroja cela mapa v plnej detailnosti ulic a ciest). Asi sa skocim spytat, ci k tomu nemalo byt aj nejake CD.