Lepsia ziarovka do speeda 2
Moderátor: Moderators
Lepsia ziarovka do speeda 2
Caute mam speeda 2 a origo ziarovku mam PHILIPS HS1 12V 35/35 a chcel by som nieco lepsie a pozeral som na webe a maju tam OSRAM HS1 12V/55W CoolBlue... nebude mi to tavit znutra svetlo? ma to niekto odskusanee?
Dakujem
Tu je odkaz na tu ziarovku: http://tuning.autodoplnky.cz/zarovky-os ... us-s267404
Dakujem
Tu je odkaz na tu ziarovku: http://tuning.autodoplnky.cz/zarovky-os ... us-s267404
- qyxza
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Mar 20, 2006 8:03 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
pozor! ty máš HS1.... toto je H1 patica ti pravdepodobne nebude sedieť. HS1 su myslim len 35/35W ja som kedysi zháňal náhradu ale nenašiel som nič. vyriešil som to tak že som vyhodil origo žiarovku aj s paticou von (tá čo je za šošovkou) a osadil som tam normálny xenon z auta
efekt výborný, svietivosť vyššia...

- qyxza
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
myslím že to nieje podobné ale môžeš skúsiť vybrať jednu žiarovku tvoju, zober do obchodu a popozeraj, porovnaj.... nekupoval som new lebo new sú len sady a to sú 2 ks do auta. ja mám z búraného auta, kamoš robí v servise a z totalky mi predal xenon aj so všetkým čo k tomu patrí. myslím že ma to vyšlo nejak kolo 1500 sk nevim presne už. bolo pred rokom a pol
- qyxza
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
obsahuje štarter, potom niečo ako trafo, kabeláž, výbojku a samozrejme paticu. takže musíš poriešiť aj umiestnenie dalších vecí. inštalácia je jednoduchá len musíš zhodiť predný plast (svetlá), bočné plasty a možno aj podlahu podla toho kde tie veci budeš dávať.jo dialkové je origo, xenon si šetrím ked jazdím - cez den jazdim so zapnutým dialkovým, v noci si zapína xenon, prípadne oboje dokopy
na STK ma môžu vieš čo... aby zistil niečo také tak by musel rozobrať pol skútra, a s mojim skútrom by som tam radšej ani nešiel
všetko sa dá vybaviť a predstav si aj bez peňazí. btw to tvoje modré podsvietenie tiež asi nemáš zapísané v techničáku 
takto nejako to svieti

rozdiel medzi klasickou žiarovkou a xenonom je myslím dosť viditeľný

na STK ma môžu vieš čo... aby zistil niečo také tak by musel rozobrať pol skútra, a s mojim skútrom by som tam radšej ani nešiel

takto nejako to svieti

rozdiel medzi klasickou žiarovkou a xenonom je myslím dosť viditeľný