Takže najprv odstrojený

prišli mi diely od lakyrnika

vyšmirgloval som pačky na brzdy, pôvodne boli čierne (po čase ale aj tak kúpim nové)

vyčistil som strmene predny aj zadny

a zatial koniec.
Moderátor: Moderators
Takže, to je len asi polovica plastov6ko napísal:pekne, ale tie vsetky zlate casti by som asi skombinoval s niecim inym. napr. ciernou. a ten dlhy zadny blatnik by som nedaval:)
Jo také pekné to nebude, bo nemám toľko času a asi ani taký talent (skrone napísal:nooo urcite to bude popici projekt ale tak jak je ten rox to asi nebude ... ale pekne
No jasné, v pohode sa to dá, vyber platničky, trocha stlač brzdu, aby ti trocha vyšli (ale pozor aby si ich nevytlačil celé, rozšrobuj to a potom to iba vytiahni, ale zase pozor - nedoškriab si to, lebo to musí byť 100% hladký povrch - sú tam dve tesnenia a malé poškriabanie a nemusí ti to tesniť, vyčisti a potom nahoď naspäť, nalej kapalinu a odvzdušni, inak tie valčeky mám nafotené v bazary, lebo jeden mám menší ako druhý (prečítaj si príčinu tam) a tam je to aj rozobrané.iwinko1 napísal:te strmene si rozobral na dve casti?? ci??ja som to mal v plane tez spravit ale nekdo mi radil ze su tam nejake valceky co pritlacaju platnicky a ze by sa to pak zle skladalo, informujte ma
aký prach? tam nie je prach, umýval som ho benzínom (inak benzín je naj, arva a iné prkotiny môžu ísť do prdele a aj nafta), lepšie sa to nedá (no možno aj hej, ale načo až tak, je to na vozenie, néééé?), ten karter je už taký zájdený a leštiť ho teraz nebudem, ažby až keď budem meniť valec, až vtedy. Čo sa dalo, to som umyl.186kAr32 napísal:pekne pekne.. a mozes aj prach poutierat zo scootabude lahsi
ale inak pekne na to ze "sa ponahlas"
no okolo tych rajdov to moc neni nic moc.. inak ram je pekne celkompeter1029 napísal:
Nahodil som páčky
![]()