peter1029 napísal:mne to zase po zime frkalo dosť olej z fuku, ale už to prestáva, aj keď to môže byť tým, že testujem valčeky a pružinky.
Dymi mi scoot
Moderátor: Moderators
- cifros
- skútrista

- Dátum registrácie: Št Jan 24, 2008 5:59 pm
- Skúter: neuvedený
Dymi mi scoot
Olej davam do osobitnej nadrze a scoot si ho miesa sam. ked nastartujem a aj ked trocha pobezi tak ide za mnou dym jak z ciganskej osady
dnes som chcel pojazdit ale raz slnecno raz prsi tak sa neda. plej som uz vymenil. skusim trocha este pojazdit. ked nie zapalim 
podpis som si este nenastavil
- cifros
- skútrista

Dymi mi scoot
sviecku som teraz kupil novu.NGK. je v pohode.som pozeral. neviem velmi nastavit bohatost zmesi. cital som to tu niekde
- VLADY
- spammer

- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
2takt nedymí ak má aj bohatšiu zmes.... to bude asi olejom alebo jeho množstvom alebo alebo ....Je ten olej original z balenia kúpený na pumpe? nebolo to preliate do nejakej flaše čo v nej bolo predtým dačo iné? nieje ten olej niečim znečistený? ak namiešaš mix do nádrže a odstavíš mazanie čerpadlom tak uvidíš či je zmena alebo nie. A olejové čerpadlo ak si dobre pamätám na volnobeh dávalo cca 1 kvapku oleja každé 2-3sek. asi ... a samozrejme na tom čerpadle nieje možnosť nastaviť to ? U mňa na VIVACITY tam to bolo dané napevno a nebol tam žiaden štelovák a ani tiahlo od plynovej rukoväte jak na iných scootroch... ale na Tvojom scootri nemusí byť to isté čerpadlo.....
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.
- cifros
- skútrista

Dymi mi scoot
Vlady: neviem ze jaky olej tam bol. ja som scoot kupil v zime a nejazdil som na nom az teraz. takze neviem. ale vymenil som ho za Shell pre dvojtakty.ale este som velmi nejazdil.mozno ze je este nejaky zvysny v hadickach. a ten stelovak na volnobeh mam. mam ho nejako nastavit inac?
- cifros
- skútrista

Dymi mi scoot
no ked som ho kupoval tak nedymil.a bola zima tak mi stal v garazi.ale uz je to good. prestal tak dymit. este stale trocha ale je to ovela lepsie. asi to bolo olejom.stary som vymenil a zhruba zvysok v hadickach dnes vyjazdil. diky