Tak ale ked si parkoval tak nedymila.Vsak.Tak potom by to nemalo byt ziadne poskodenie.Mozno len nieco zatecene.Teraz je celkom skaredo tak porozoberaj a vycisti riadne...ved sa ti nic len tak v garazi nemohlo same do...
a nech si dymi co .. mne stara 175ka raz dymila raz nie a co ? nic sral som na to .... pokial to neni dym ze ten za tebou na teba z 10tich metrov ani nevidi
no to mozno ano, ale ja osobne sa cifrosovi vobec necudujem, tiez by som nemal dobry pocit, ked by som za jazdy po meste mal za sebou nechavat dymovu stopu ako bojovy vrtulnik po kritickom zasahu motora...
Honda NC750X ------------------- Nezabúdajte na PRAVIDLÁ FÓRA a ďakujte pomocou .
Olej davam do osobitnej nadrze a scoot si ho miesa sam. ked nastartujem a aj ked trocha pobezi tak ide za mnou dym jak z ciganskej osady dnes som chcel pojazdit ale raz slnecno raz prsi tak sa neda. plej som uz vymenil. skusim trocha este pojazdit. ked nie zapalim
Skus naozaj zaskrtit olejovu hadicku a namiesat zmes.A sviecku si pozeral?Nieje velmi zakakana?PS:Adminovy uleteli vceli?Neporadi,len kritizuje.Nie-nemusi kazdy staci ty co chcu nieco opravit.PEACE
2takt nedymí ak má aj bohatšiu zmes.... to bude asi olejom alebo jeho množstvom alebo alebo ....Je ten olej original z balenia kúpený na pumpe? nebolo to preliate do nejakej flaše čo v nej bolo predtým dačo iné? nieje ten olej niečim znečistený? ak namiešaš mix do nádrže a odstavíš mazanie čerpadlom tak uvidíš či je zmena alebo nie. A olejové čerpadlo ak si dobre pamätám na volnobeh dávalo cca 1 kvapku oleja každé 2-3sek. asi ... a samozrejme na tom čerpadle nieje možnosť nastaviť to ? U mňa na VIVACITY tam to bolo dané napevno a nebol tam žiaden štelovák a ani tiahlo od plynovej rukoväte jak na iných scootroch... ale na Tvojom scootri nemusí byť to isté čerpadlo.....
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.
Vlady: neviem ze jaky olej tam bol. ja som scoot kupil v zime a nejazdil som na nom az teraz. takze neviem. ale vymenil som ho za Shell pre dvojtakty.ale este som velmi nejazdil.mozno ze je este nejaky zvysny v hadickach. a ten stelovak na volnobeh mam. mam ho nejako nastavit inac?
no ked som ho kupoval tak nedymil.a bola zima tak mi stal v garazi.ale uz je to good. prestal tak dymit. este stale trocha ale je to ovela lepsie. asi to bolo olejom.stary som vymenil a zhruba zvysok v hadickach dnes vyjazdil. diky