Radsej novu cinu, ktora bude snad este na horsej urovni ako jazdeny znackovy skuter? Ako, su to tvoje peniaze, je na tebe ako s nimi zaobchadzas, ale mne to pride skor ako vyhadzovanie vrazit to do ciny...
A fraza "pri vsetkom mozte natrafit na zly kus" je pravdiva, LENZE ide o ten pomer tych zlych kusov k dobrym... Dovolim si tvrdit, aj napriek tomu ze nepoznam konkretne cisla podme trochu uvazovat.... Dajmetomu ze 65 zo 100 cinskych skutrov je prave "ten zly kus", osobne si myslim ze pri znackovych je ta bilancia o dost lepsia, dajmetomu ze 30/100...
Tretia vec, ktora ma na slovakoch vseobecne strasne strasne sere je toto: "ty mi predas svoj a este na mne aj zarobis", prepac ale toto je cisto uvazovanie typickeho zavistliveho slovaka... Nechod si teda kupit ani ten cisnky skuter, sice stoji dajmetomu 32 000, ale dealer ho kupi od vyrobcu za 22 000, po jednoduchych vypoctoch zistime ze na tebe zarobil 10 000 Sk (to len hypotizujem, ked neratame naklady na dovoz)...
alebo, nechod si do obchodu kupit rozok za 1 Sk, lebo vyrobne naklady na ten rozok su realne 20 halierov, dalsich 20 halierov je doprava, cize obchod na tebe zarobi 60 halierov (v podstate za nic)... Konecne by sa mali poniektori naucit, nie pytat sa co to da predajcovi, ale co to da mne... Pokial ja budem spokojny a bude pre mna vyhodna ponuka, mne moze byt total jedno ci na mne zarobi 10 alebo kolko tisic... A s tymto mam osobnu skusenost, berem PC techniku z velkoskladov za velkoobchodnu cenu, akonahle zakaznik zisti ze ja na tom nieco zarobim (a to pritom davam neporovnatelne nizsie ceny v porovnani s eshopmi), tak uz si to odo mna nekupi... No slovac...