Kupujem prvy scooter - poradte, ktory je lepsi???

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
beruska7

#101 Príspevok od užívateľa beruska7 » St Máj 14, 2008 2:02 pm

Predator8284 napísal:
TomasARN napísal:xinling a retro sa mne osobne vobec nepaci a jednomiestne nie je bohvie co
Sak si to nekupujes ty ale ona, a ona ma ine poziadavky ako ty omg...jasne ze by si to nekupil pre seba, ani ja pre seba... ale pre babenku je to ok male pekne nove....neni co riesit :walk:
dakovala, konecne ma niekto aj podporil v niecom :wink:
a ty mas Yuki? pekny obrazok, si sam maloval? :lol:

TomasARN
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
Kontaktovať užívateľa:

#102 Príspevok od užívateľa TomasARN » St Máj 14, 2008 2:07 pm

ja nehovorim, ze si to nema alebo ma kupit, u nikoho nehcem pretlacat moje nazory, ja som len napisal, ze mne OSOBNE sa nepaci, ale ak jej ano, nech si kupi, je to len a len jej osobna vec.

Ked sa ti moc paci, nevahaj a kup, je hlavne aby sa tebe pacil. pisala si, že 90% casu budes na nom jazdit sama.... v pripade retra 100% sama :-)

Užívateľov profilový obrázok
ŠAKUL
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Po Dec 04, 2006 11:13 pm
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

#103 Príspevok od užívateľa ŠAKUL » St Máj 14, 2008 3:00 pm

LEN ABY TA TU NEZACALI BALIT :lol:
podpis som si este nenastavil

Jostobb
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Okt 13, 2006 7:01 pm
Kontaktovať užívateľa:

#104 Príspevok od užívateľa Jostobb » St Máj 14, 2008 3:01 pm

neee to nie ... ešte nedala fotku :lol: :D

beruska7

#105 Príspevok od užívateľa beruska7 » St Máj 14, 2008 3:10 pm

ŠAKUL napísal:LEN ABY TA TU NEZACALI BALIT :lol:
mam sa zacat bat? :lol: :oops:
a fotku mam predsa tu vlavo - Jostobb nevidis, aka som pekne gulatucka a bodkovana? :D kto by odolal? :wink:

doktor
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: St Júl 25, 2007 3:53 pm
Skúter: Kawasaki W 650

#106 Príspevok od užívateľa doktor » St Máj 14, 2008 3:28 pm

v KAZDOM PRIPADE KEBY SI NEBOLA SLECNA TAK BY SI TU NEMALA OD VCERA UZ SEDEM STRAN VLAKNA BERUSKA MOJA :D :D :D :D
Alavne je aby si ty bola spokojna :roll:
Co?Jaky podpis zase?Uz nejsom chlouba wehrmachtu....ale teraz ho mam leskly motorka

beruska7

#107 Príspevok od užívateľa beruska7 » St Máj 14, 2008 3:35 pm

doktor napísal:v KAZDOM PRIPADE KEBY SI NEBOLA SLECNA TAK BY SI TU NEMALA OD VCERA UZ SEDEM STRAN VLAKNA BERUSKA MOJA :D :D :D :D
Alavne je aby si ty bola spokojna :roll:
zabudol si si vypnut CapsLock? :D a tusim sme len na str. 7 :P
ja dakujem za kazdy jeden prispevok, velmi si to cenim, ze sa mi snazite vsetci poradit a pomoct!
a je jedno ci som "slecna" abo nie :roll:

theruck
Site Admin
Site Admin
Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
Skúter: Aprilia sportcity 200
Kontaktovať užívateľa:

#108 Príspevok od užívateľa theruck » St Máj 14, 2008 3:38 pm

presne tak. je jedno ci si Z alebo M ajtak si nakonec kupis to co bude najlacnejsie a potom tu bude dalsich 7 stran o tom ze jak si si mala/nemala kupit nieco ine :)

doktor
motorkár
motorkár

#109 Príspevok od užívateľa doktor » St Máj 14, 2008 3:39 pm

Jasne, jasne, presne jak si to napisala. Bola si uz pozret toho kevaja?
Co?Jaky podpis zase?Uz nejsom chlouba wehrmachtu....ale teraz ho mam leskly motorka

beruska7

#110 Príspevok od užívateľa beruska7 » St Máj 14, 2008 3:41 pm

theruck napísal:presne tak. je jedno ci si Z alebo M ajtak si nakonec kupis to co bude najlacnejsie a potom tu bude dalsich 7 stran o tom ze jak si si mala/nemala kupit nieco ine :)
omg, tie tvoje komentare su fakt hrozne napomocne :roll:

beruska7

#111 Príspevok od užívateľa beruska7 » St Máj 14, 2008 3:41 pm

doktor napísal:Jasne, jasne, presne jak si to napisala. Bola si uz pozret toho kevaja?
nebola, obehovat zacinam buduci tyzdne, tento zhanam info kam vsade sa ist kuk :wink:

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#112 Príspevok od užívateľa VLADY » St Máj 14, 2008 5:22 pm

Sorry že sa zapájam ale KIKA vravela že servis v Petržalke -10 bodov.... takže tam osobne by som asi nešiel vôbec.....Choď na tú Studenú je to za RAJOM doprava a potom znova doprava asi po 50Metroch alebo hneď na rohu Čulen a partner....
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

doktor
motorkár
motorkár

#113 Príspevok od užívateľa doktor » St Máj 14, 2008 5:36 pm

Tusim tam aj priamo ide nejake mhd - sa mi zda

VLADY
spammer
spammer

#114 Príspevok od užívateľa VLADY » St Máj 14, 2008 5:45 pm

Najlepší bude asi TESCOBUS....a hlavne zadara.... :)

kika
skútrista
skútrista
Dátum registrácie: Pi Mar 03, 2006 6:12 pm
Skúter: Gilera Runner 125 ST

#115 Príspevok od užívateľa kika » St Máj 14, 2008 6:46 pm

hej na kopcianskej je servis o nicom ale mozes si tam osahat tie skutre :D a hlavne to mas blizise ako na tu studenu :wink:

beruska7

#116 Príspevok od užívateľa beruska7 » Št Máj 15, 2008 9:41 am

VLADY napísal:Najlepší bude asi TESCOBUS....a hlavne zadara.... :)
no sorry, co som nejaka socka, ze by som nemala na bus? :roll:
mam auticko, s tym sa mozem zviest hocikam... na Kopciansku, Studenu abo pre mna za mna do KE :P 8)

VLADY
spammer
spammer

#117 Príspevok od užívateľa VLADY » Št Máj 15, 2008 5:26 pm

Tak slečna má aj autíčko?! :shock:
Sorry som mysle že si mladá 15ročná žaba čo si spravila len AMko lebo sa jej nechce drať nové značkové tenisky ..... :)

Plexxak
st. cyklista
st. cyklista
Dátum registrácie: Ut Aug 15, 2006 6:27 pm
Kontaktovať užívateľa:

#118 Príspevok od užívateľa Plexxak » Št Máj 15, 2008 8:51 pm

Radsej novu cinu, ktora bude snad este na horsej urovni ako jazdeny znackovy skuter? Ako, su to tvoje peniaze, je na tebe ako s nimi zaobchadzas, ale mne to pride skor ako vyhadzovanie vrazit to do ciny...

A fraza "pri vsetkom mozte natrafit na zly kus" je pravdiva, LENZE ide o ten pomer tych zlych kusov k dobrym... Dovolim si tvrdit, aj napriek tomu ze nepoznam konkretne cisla podme trochu uvazovat.... Dajmetomu ze 65 zo 100 cinskych skutrov je prave "ten zly kus", osobne si myslim ze pri znackovych je ta bilancia o dost lepsia, dajmetomu ze 30/100...

Tretia vec, ktora ma na slovakoch vseobecne strasne strasne sere je toto: "ty mi predas svoj a este na mne aj zarobis", prepac ale toto je cisto uvazovanie typickeho zavistliveho slovaka... Nechod si teda kupit ani ten cisnky skuter, sice stoji dajmetomu 32 000, ale dealer ho kupi od vyrobcu za 22 000, po jednoduchych vypoctoch zistime ze na tebe zarobil 10 000 Sk (to len hypotizujem, ked neratame naklady na dovoz)...

alebo, nechod si do obchodu kupit rozok za 1 Sk, lebo vyrobne naklady na ten rozok su realne 20 halierov, dalsich 20 halierov je doprava, cize obchod na tebe zarobi 60 halierov (v podstate za nic)... Konecne by sa mali poniektori naucit, nie pytat sa co to da predajcovi, ale co to da mne... Pokial ja budem spokojny a bude pre mna vyhodna ponuka, mne moze byt total jedno ci na mne zarobi 10 alebo kolko tisic... A s tymto mam osobnu skusenost, berem PC techniku z velkoskladov za velkoobchodnu cenu, akonahle zakaznik zisti ze ja na tom nieco zarobim (a to pritom davam neporovnatelne nizsie ceny v porovnani s eshopmi), tak uz si to odo mna nekupi... No slovac...

:roll:

Plexxak
st. cyklista
st. cyklista
Kontaktovať užívateľa:

#119 Príspevok od užívateľa Plexxak » Št Máj 15, 2008 9:29 pm

No ked sa na to pozeras takto... sice mi to pride zvlastne, potom nech si nikto nekupuje mercedes za vela penazi, ale radsej fabie za malo penazi... ved aj to aj to sa moze pokazit...

a btw. pri znackovych skutroch je myslim aka taka istota (teda aspon ja som taku istotu vzdy mal) ze sa toho pokazi menej, resp. ze skuter vydrzi ovela viac...

Predator8284

#120 Príspevok od užívateľa Predator8284 » Št Máj 15, 2008 9:37 pm

inak "hypotizujem" :D :D :D
co chcel basnik povedat??? sak ju nechaj, nech si kupi co chce...
no fabia a mercedes - povozis sa aj na tom aj na tom das 300tis/900tis
ten kto ma vela penazi kupuje co chce a nekuka kolko to stoji, a my smrtelnici :D zvazujeme aj tie korunky....a inak ludia co tu maju cinu si ju skor pochvaluju ako vravia ze ruky prec....takze tak, jasne kto ma na novy mercedes nechce ojazdeny, kto nato mozno aj ma tak si ho nekupi lebo mu staci aj ta ojazdena fabia :wink:

Plexxak
st. cyklista
st. cyklista
Kontaktovať užívateľa:

#121 Príspevok od užívateľa Plexxak » Št Máj 15, 2008 9:45 pm

No ved jasne, hned na uvod mojho prispevku na 7. strane som predsa napisal, ze su to jej peniaze a je len na nej co s nimi spravi... ja som sa len snazil poradit, nejdem nikoho do nicoho nutit... A basnik to chcel vykreslit zo svojho pohladu... a pokial seba povazujes za nieco ine len preto ze ja sa skor obzeram za kvalitou ako za cenou, tak ok tvoj nazor ;)

Predator8284

#122 Príspevok od užívateľa Predator8284 » Št Máj 15, 2008 9:55 pm

Plexxak napísal:No ved jasne, hned na uvod mojho prispevku na 7. strane som predsa napisal, ze su to jej peniaze a je len na nej co s nimi spravi... ja som sa len snazil poradit, nejdem nikoho do nicoho nutit... A basnik to chcel vykreslit zo svojho pohladu... a pokial seba povazujes za nieco ine len preto ze ja sa skor obzeram za kvalitou ako za cenou, tak ok tvoj nazor ;)
V pohode aj ja mam rad kvalitu a viem ze kvalitna vec je kvalitna vec, je to jej prvy skuter a chce to len na take "babenkovske vozkanie" tak ja hovorim z toho pohladu ze nepotrebuje super kvalitu a znacku pretoze aj cina to zvladne v pohode,
ale zas nie je cina ako cina aj tam je kvalita a kvalita....
Aj ja mam v plane kupovat skutrik a budem pozerat hlavne na kvalitu pravdaze aj na cenu, pretoze pre mna zas novy skuter a nove auto nie je dobra investicia, takze budem sa snazit skombinovat kvalita-cena, lebo vieme ze ked je dobra znacka tak sa plati aj za nu aj ked to robia cinske rucicky(vid oblecenie a elektronika) Radsej kvalita ako si potom po cele buchat, ze co som spravil, ale myslim ze pokial nejde o nejaky
Chung ja ming skuter, tak sa da aj za rozumnu cenu vybrat, niekto sa na to pozera srdieckom a niekto ako investiciu(moj pohlad:!) )

beruska7

#123 Príspevok od užívateľa beruska7 » Št Máj 15, 2008 10:18 pm

Plexxak napísal:Radsej novu cinu, ktora bude snad este na horsej urovni ako jazdeny znackovy skuter? Ako, su to tvoje peniaze, je na tebe ako s nimi zaobchadzas, ale mne to pride skor ako vyhadzovanie vrazit to do ciny...

A fraza "pri vsetkom mozte natrafit na zly kus" je pravdiva, LENZE ide o ten pomer tych zlych kusov k dobrym... Dovolim si tvrdit, aj napriek tomu ze nepoznam konkretne cisla podme trochu uvazovat.... Dajmetomu ze 65 zo 100 cinskych skutrov je prave "ten zly kus", osobne si myslim ze pri znackovych je ta bilancia o dost lepsia, dajmetomu ze 30/100...

Tretia vec, ktora ma na slovakoch vseobecne strasne strasne sere je toto: "ty mi predas svoj a este na mne aj zarobis", prepac ale toto je cisto uvazovanie typickeho zavistliveho slovaka... Nechod si teda kupit ani ten cisnky skuter, sice stoji dajmetomu 32 000, ale dealer ho kupi od vyrobcu za 22 000, po jednoduchych vypoctoch zistime ze na tebe zarobil 10 000 Sk (to len hypotizujem, ked neratame naklady na dovoz)...

alebo, nechod si do obchodu kupit rozok za 1 Sk, lebo vyrobne naklady na ten rozok su realne 20 halierov, dalsich 20 halierov je doprava, cize obchod na tebe zarobi 60 halierov (v podstate za nic)... Konecne by sa mali poniektori naucit, nie pytat sa co to da predajcovi, ale co to da mne... Pokial ja budem spokojny a bude pre mna vyhodna ponuka, mne moze byt total jedno ci na mne zarobi 10 alebo kolko tisic... A s tymto mam osobnu skusenost, berem PC techniku z velkoskladov za velkoobchodnu cenu, akonahle zakaznik zisti ze ja na tom nieco zarobim (a to pritom davam neporovnatelne nizsie ceny v porovnani s eshopmi), tak uz si to odo mna nekupi... No slovac...

:roll:
taaakze:
za 1. - chcem jednoducho novy stroj, aj ked to bude China a riziko pokazenia vacsie, ale aspon mam istotu, ze sa na tom nejasil nejaky pubertiak a nerozsype sa to za chvilku... a potom sa mozem ist stazovat na lamparen :roll: pri novej sa to tiez moze stat, ale ak aj hej, mam 2 roky na reklamaciu ;)

za 2. - je tu veeela ludi co ma rozne Chiny a vela z nich je spokojnych... napr. ja som pocula od kamosssa co robil v Peugeote, ze take auto (resp. motorku) by si nikdy nekupil, ze je to este horsie ako China :P

a za 3. - nepovedala by som to, keby mi niekto (nebudem menovat) z tohto fora nepovedal, ze ten clovek chce na mne zarobit, ze ho pozna a vie za kolko a od koho ten skuter kupil... a ze teda nech na to nenaletim :wink: najdu sa tu aj taki poctivci, nastastie :lol:

beruska7

#124 Príspevok od užívateľa beruska7 » Št Máj 15, 2008 10:23 pm

a myslim, ze ak si kupim Keeway, bude to sice China, ale hadam jedna z tych kvalitnejsich a nejake tie kilometriky na tom aj spravim :wink:

Plexxak
st. cyklista
st. cyklista
Kontaktovať užívateľa:

#125 Príspevok od užívateľa Plexxak » Št Máj 15, 2008 10:33 pm

Ano, Peugeoty nie su ziadny technicky zazrak, ci uz auta alebo motorky, ale horsie ako cina by som to urcite nenazval. Ale zas kamos ma vyhradeny nazor, rovnako ako ja, ja zas hovorim ze cinu by som urcite nekupil, ci auto ci skuter... ;)

Zamknuté

Návrat na "Voľná Diskusia"