Moderátor: Moderators
tak ho odfot a daj sem foto prosimkotlas6667 napísal:... sa naozaj neoplati...dnes som skusal povolit variator tak ze som dal jednemu majstrovy vyrobit piston stopper.Vyrobil ho dobre tak som tam nakrutil {do valca },a zacal som povolovat...povolujem povolujem a nie a nie odkrutit...tak som sa nato vykaslal...odkrucam piston stopper z valca a nejde
.A k......po hodine vytahovania som ho dostal von a pozeram ze sa normalne ohol do praveho uhla vo vnutri vo valci......to znamenalo ze cele nutro valca sa pri povolovani asi doskrkalo a teraz to nejde uz ani nastartovat bo to nema ziadnu kompresiu....takze nikdy podomacky vyrobeny piston stopper......
![]()
topic: http://forum.scooter-tuning.sk/viewtopi ... ght=#77327theruck napísal:mozno 4t ma taky maly zdvih ze by si ho tam nezasroboval ale ked ho tam dostanes tak ho mozes pouzit.kotlas6667 napísal:skusim to liehom...
A este jedna otazecka ale nie ktomu remenu ale ..mozem pouzit piston stopper na 4t? Niekde som cital ze je len pre 2t.Preco neviem...moze tomu uskodit?
keci napísal:NO tak to sa podarilo . Sori ale to ste mu nikto vazne nemohli napisat nech nepch do 4T piston stopper.to si zakonite snim dorijes pest sak to by musel byt specilne tvarovani kedze tam je svieck z boku tak ten priemer nema sancu prenast tie sily a uz vobec ne ta ploch ktorou dosada na piest .. tak sice neskor ale preca ..ak chces zatavit 4T tak to sa robi pod kritom vetraka na rotore dobijania....tam by mali byt dostatocne silen plochy na "mechnicke zatavovanie " ..podla servisneho manualu