,a zacal som povolovat...povolujem povolujem a nie a nie odkrutit...tak som sa nato vykaslal...odkrucam piston stopper z valca a nejde
  ,a zacal som povolovat...povolujem povolujem a nie a nie odkrutit...tak som sa nato vykaslal...odkrucam piston stopper z valca a nejde    .A k......po hodine vytahovania som ho dostal von a pozeram ze sa normalne ohol do praveho uhla vo vnutri vo valci......to znamenalo ze cele nutro valca sa pri povolovani asi doskrkalo a teraz to nejde uz ani nastartovat bo to nema ziadnu kompresiu....takze nikdy podomacky vyrobeny piston stopper......
 .A k......po hodine vytahovania som ho dostal von a pozeram ze sa normalne ohol do praveho uhla vo vnutri vo valci......to znamenalo ze cele nutro valca sa pri povolovani asi doskrkalo a teraz to nejde uz ani nastartovat bo to nema ziadnu kompresiu....takze nikdy podomacky vyrobeny piston stopper......  

to mas good piston ja som mal indusak tuším 8 jedneho kamoša ten ho držal nohou a bolo ok a setko šlo
 to mas good piston ja som mal indusak tuším 8 jedneho kamoša ten ho držal nohou a bolo ok a setko šlo