A MABI sa nam vyrubal...

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
mabi
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Jan 18, 2007 9:53 am
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

#26 Príspevok od užívateľa mabi » Št Jún 12, 2008 8:15 pm

V prvom rade som zostal prekvapeny, ze bez mojho vedomia je tu uz o mne diskusia na 2 strany :shock:
Zaroven som si upravil obrazok, ktory teraz lepsie vystihuje moju situaciu... :)
Takze k teme - vozil som sa s kamaratom, ktory isiel za mnou asi 100 metrov. On videl len iskry, ktore vraj lietali pol metra hore. Bolo to v esicku kusok za Salou:
Obrázok
Smyklo sa mi predne koleso (cerveny bod) a skoncil som za priekopou (zlty bod). Na tachaci bolo do kila, pricom za danych podmienok (teplo a sucho) a danej moto (zohriate gumy) sa da ta zakruta prejst aj okolo 140. Pamatam sa len utrzkovito, ako som sa suchal a potom ako som vstaval a hladal motorku. V zakrute zvycajne nikdy nebrzdim, vzdy pred, podradit a pekne ju prejst. Neviem teda presny dovod odlepenia od cesty, ale je to za mnou a uz sa to nevrati. Foto pridam, hned ako ju nafotim. O skode je hovorit priskoro, v kazdom pripade dam premerat ram a potom budem mudrejsi.

matopn: sam si napisal, ze kamos isiel 60 - na to vobec netreba velku moto, aby sa Ti nieco stalo. Jasne, ze je pri nej vacsia pravdepodobnost, ale 60 da takmer kazda pajda a vacsinou na nich clovek nema kvalitne oblecenie... Ja keby som ho nemal, tak lezim urcite niekde inde ako doma. Tao ma teda pravdu, ze riziku je vystaveny uplne kazdy. Davajte si chalani pozor, moze sa stat cokolvek, ci uz vlastnou vinou alebo cudzou.
podpis som si este nenastavil

MiroSA
st. cyklista
st. cyklista
Dátum registrácie: Po Apr 17, 2006 8:01 am
Skúter: Kymco xciting 500
Kontaktovať užívateľa:

#27 Príspevok od užívateľa MiroSA » Št Jún 12, 2008 8:31 pm

to je cesta z kralovej?

mabi
st. skútrista
st. skútrista
Kontaktovať užívateľa:

#28 Príspevok od užívateľa mabi » Št Jún 12, 2008 9:51 pm

MiroSA: ano, je to esicko z Kralovej (v podstate v prvej zakrute od Sale za LPG).

konti
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Mar 09, 2006 5:17 pm
Kontaktovať užívateľa:

#29 Príspevok od užívateľa konti » Št Jún 12, 2008 10:55 pm

ej bohakurwa, šak to je rovina.... :shock: Tak toto fakt nechápem jak si zmajstroval.... :?
S kým sa teraz budem voziť :cry:

PS: avatar brutalny :) :D

Quiksilver
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Ne Jan 13, 2008 11:02 pm

#30 Príspevok od užívateľa Quiksilver » Pi Jún 13, 2008 12:01 am

mal som moznost raz vidiet ako burala toyota celica...isiel do miernej zakruty asi ako ty,podradil,ale neviem aky prevodovy stupen,proste slo o to ze sila toho motora je nenormalna a kde to na moto sa taha auto,trhlo s tym autom hned sa dostal do smyku a uz to slo na strechu.....podla mna si urobil chybu pri podradzovani...

kukolarik
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
Skúter: nemam moto
Kontaktovať užívateľa:

#31 Príspevok od užívateľa kukolarik » Pi Jún 13, 2008 12:29 am

mabi napísal:V prvom rade som zostal prekvapeny, ze bez mojho vedomia je tu uz o mne diskusia na 2 strany :shock:
Tak MABIno, bol si mierne indisponovany, mierne mimo, mierne spamoval inu temu... no proste som predvidal okolnosti a akoze som od kosti novinar, bolopotrebne sirit informacie a bulvar... admin prava mi povolili aj taketo vymozenosti, ze si v podstate zalozil temu, ani o nej nevies... no tak nereklamuj, makaj na to fotit motorku, pekne az celkovy pohlad, aj detaily a mozme zacat hodnotit... a skus aj nejaky ten Honda cennik nahodit, nech sa fesakom s china skutrami hlava zatoci.... :D

konti
st. skútrista
st. skútrista
Kontaktovať užívateľa:

#32 Príspevok od užívateľa konti » Pi Jún 13, 2008 2:15 am

mpershing: ty tu musíš .ebať asi fakt do každého :withstupid:
Nie je to cesta prvej triedy, a má(malo by sa) sa tam chodiť 90...

Ale to ti určite nemusím hovoriť, lebo ty ovládaš rýchlostné limity určite dokonale lebo na 100% chodíš všade predpisovo (na to by som bol zvedavý :tard: )

a za druhé: nikde tu nikto nenapísal že za to môže zlé postavenie hviezd že sa vyjesypal...

qyxza
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Po Mar 20, 2006 8:03 pm
Kontaktovať užívateľa:

#33 Príspevok od užívateľa qyxza » Pi Jún 13, 2008 7:04 am

zas tu rozoberate veci medzi nebom a zemou...keby padol na rovine pri 60tke tak by ste sa mu vysmiali ze je amater ne? ano siel mozno cosi viac ako mal, ano mozno porusil pravidla, padol ale chvalabohu prežil a to je podstatné. všetci ruku na srdce - kto chodí podla predpisov a nielen na moto ale aj na aute? asi ani jeden z nas. mna by zaujimali tie foto...sem s nimi ale rychlo :D

matopn
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Ne Máj 25, 2008 9:33 pm
Kontaktovať užívateľa:

#34 Príspevok od užívateľa matopn » Pi Jún 13, 2008 7:18 am

mPershing napísal:
mabi napísal:...Na tachaci bolo do kila, pricom za danych podmienok (teplo a sucho) a danej moto (zohriate gumy) sa da ta zakruta prejst aj okolo 140...
To odkial vies, ze 140, vyskusal si? A teraz si siel okolo 100? To je dialnica, alebo cesta 1. triedy... Kolko by si mal mat?... Prepac, ale asi si si sam na vine a neprisposobil si .. atd...
A nevrav, ze si tade uz siel IKSx rychlejsie a nic sa nestalo...
mabi nepovedal ze neni na vine ty si ozaj nejaky buzerant na tomto fore co citam do kazdeho rypes ale ja viem v com to ej ty si dokonaly

mabi
st. skútrista
st. skútrista
Kontaktovať užívateľa:

#35 Príspevok od užívateľa mabi » Pi Jún 13, 2008 8:55 am

takze po rade:

konti: ved prave to, ze to bola takmer este rovina, moto mohla byt len v minimalnom naklone, preto nechapem ani ja...

quicksilver: pri podradovani urcite nie, pretoze mi usiel predok, pricom pri podradeni by isiel prvy zadok

kuko: myslim, ze nielen fesaci z china skutrami, ale aj ja budem mat tocaky :) PS: olej a vata su pripravene v pondelok na odber :wink:

mPershing: k Tebe sa extra vyjadrovat nebudem, lebo ani len za to mi nestojis... Je to fuk, ci to je cesta 2 triedy, alebo dialnica, skus si pri najblizsej jazde, kedy prekrocis rychlost spomenut, co si teraz napisal a zamysliet sa nad sebou. A som si isty, ze to bude uz hned pri najblizsej jazde... A netvrdim, ze som nespravil chybu ja (mimochodom, kde si to vycital???), len sa snazim prist na to, ze preco...

qyxza a matopn: diky

matopn
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Ne Máj 25, 2008 9:33 pm
Kontaktovať užívateľa:

#36 Príspevok od užívateľa matopn » Pi Jún 13, 2008 9:11 am

nebol tam strk??? vecsinou na strku lubi ustkoleso alebo piesok

dr.snake
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
Kontaktovať užívateľa:

#37 Príspevok od užívateľa dr.snake » Pi Jún 13, 2008 9:20 am

matopn napísal:nebol tam strk??? vecsinou na strku lubi ustkoleso alebo piesok
abo supa z banana :D

kukolarik
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#38 Príspevok od užívateľa kukolarik » Pi Jún 13, 2008 9:24 am

mPershing napísal:To odkial vies, ze 140, vyskusal si? A teraz si siel okolo 100? To je dialnica, alebo cesta 1. triedy... Kolko by si mal mat?... Prepac, ale asi si si sam na vine a neprisposobil si .. atd...
A nevrav, ze si tade uz siel IKSx rychlejsie a nic sa nestalo...
Persho, ja len cakam, kedy sa ty vyhulakas... nie ze by spom ti to prial, ale pride rad aj na teba, tak ako na kazdeho... a potom bud mudri! A vies co ti na to poviem ja aj ostatny? nemas si co kupovat motorku, ked ani na zem z nej riadne nedociahnes! ak tak minibike... ale dost o tom, proste kazdy je potom mudri...

Ja som volal s Mabim a povedal som mu najtrapnejsiu vec na svete - bud rad, ze si medzi nami, moto sa spravi... aj ked je teraz nestastny, ze moto rozbita, peniaze treba na nu vela, zlti svieti, vyletu su krasne... Mabino, predstav si situaciu, ze sa dochrames viac a teraz je uz davno po vizite v nemocnici a pride za tebou primar s osetrujucim lekarom a povie: "pan Mabi, vam oznamit jeden dolezity fakt - podla vsetkych vysetreni a po operacii je 90% pravdepodobnost, ze na nohy sa uz v zivote nepostavite, budete ochrnuty od pasa dole, celozivotne priviazany na vozik... ako sanca tu je, nas spickovy lekarsky team spravy vsetko pre to, aby blablablabla..." a 10 minut na to pridem za tebou ta pozriet, donesiem liter dzusu a poviem ti: "Mabino, normalne to rychlo rozchod aby si stihol chorvatsko, motorke nic nie je, zlomena jedna packa, troska farby a spetak oskrety, tak sa daj dokopy, lebo ratame s tebou..."
Ked ti vtedy nebude do placu, tak potom si fakt clovek z kamena!!!! takze moto spravime a pojazdime spolu este tisice km... raz budeme dochodcovia na čopríkoch a budeme si toto citat a spominat na pekne casy.

Plasma
st. kolobežkár
st. kolobežkár
Dátum registrácie: So Jan 05, 2008 1:12 am

#39 Príspevok od užívateľa Plasma » Pi Jún 13, 2008 9:54 am

nebola tam tá vozovka opravovaná?Že tam boli te gumove alebo aké flaky lebo aj mne sa minule na tom šmyklo koleso...

konti
st. skútrista
st. skútrista
Kontaktovať užívateľa:

#40 Príspevok od užívateľa konti » Pi Jún 13, 2008 10:01 am

plasma: alebo námraza to ešte mohla byť, nie? :D

alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#41 Príspevok od užívateľa alcatelko » Pi Jún 13, 2008 10:18 am

nazvyme to jazdeckou chybou...ja tvrdim ze clovek sa nauci jazdit az ked sa vaznejsie vyrube...dovtedy veri v moznosti stroja aj v svoje moznosti a nepozna kde je skutocna hranica...potom uz jazdi ovela opatrnejsie nakolko uz neveri nikomu a nicomu...

kym ta nesunda auto kazdy pad je len a len tvoja chyba...ze bol strka na ceste? no a co...mas ho cakat...ze je to len mierna zakruta? no a co...moze tam chybat kanalovy poklop... atd atd...treba predvidat aj nemozne...a to ta nauci jedine a jedine buracka... (ale poznam aj kopec ludi co sa nepoucia)
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

dr.snake
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
Kontaktovať užívateľa:

#42 Príspevok od užívateľa dr.snake » Pi Jún 13, 2008 10:35 am

alcatelko napísal:nazvyme to jazdeckou chybou...ja tvrdim ze clovek sa nauci jazdit az ked sa vaznejsie vyrube...dovtedy veri v moznosti stroja aj v svoje moznosti a nepozna kde je skutocna hranica...potom uz jazdi ovela opatrnejsie nakolko uz neveri nikomu a nicomu...

kym ta nesunda auto kazdy pad je len a len tvoja chyba...ze bol strka na ceste? no a co...mas ho cakat...ze je to len mierna zakruta? no a co...moze tam chybat kanalovy poklop... atd atd...treba predvidat aj nemozne...a to ta nauci jedine a jedine buracka... (ale poznam aj kopec ludi co sa nepoucia)
presne...ja sa plazim len 60 a davam bacha...LEN SA BOJIM ZEBY MA DAJAKY KOLBAS NESUNDAL :D

MiroSA
st. cyklista
st. cyklista
Kontaktovať užívateľa:

#43 Príspevok od užívateľa MiroSA » Pi Jún 13, 2008 10:41 am

mabi napísal:MiroSA: ano, je to esicko z Kralovej (v podstate v prvej zakrute od Sale za LPG).
:oops: v tej zakrute som skoncil aj ja :D 1.4.2005 honda @150 :lol:

Tao
v podmienke
Dátum registrácie: Ut Júl 24, 2007 3:52 pm
Kontaktovať užívateľa:

#44 Príspevok od užívateľa Tao » Pi Jún 13, 2008 10:43 am

no proste nam mabi stupil do hovna, resp. presiel cez hovno :roll:
, tak to daj rychlo dokopy lebo po pade treba co najskor sadnut do sedla. :wink:

Bacil-BA
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: So Jan 28, 2006 12:59 am
Skúter: Už zasa žiadny

#45 Príspevok od užívateľa Bacil-BA » Pi Jún 13, 2008 10:55 am

Kúsok za tým červeným bodom to vyzerá na výjazd z poľnej cesty, alebo také dačo. Stačí, že tam autá nanosia bordel z poľa a šmýkačka je na svete. Keď išiel práve do náklonu koleso išlo do <>. :cry:
Alebo zlá geopatogénna zóna, keďa ja MiroSA nakúpil v tomto esíčku.
Tak už zasa nič.

kukolarik
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#46 Príspevok od užívateľa kukolarik » Pi Jún 13, 2008 11:01 am

alci pravda pravda...

MiroSA
st. cyklista
st. cyklista
Kontaktovať užívateľa:

#47 Príspevok od užívateľa MiroSA » Pi Jún 13, 2008 11:03 am

ja som skoncil kusok dalej tak 10m a bol to strk po zime :(

duky5
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
Skúter: Gilera Nexus 500 mk2

#48 Príspevok od užívateľa duky5 » Pi Jún 13, 2008 11:16 am

normalne som mal chvilu pocit ze citam motorajd :(

mabi smola, zamrzi to takto v tretine sezony, nebudem uz opakovat x krat povedane priania.

tu zakrutu by trebalo ist pozriet ked je taka zakliata a zvarcat jej nech sa ukludni :)

jean
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: So Júl 14, 2007 9:29 pm

#49 Príspevok od užívateľa jean » Pi Jún 13, 2008 11:19 am

Ak mám pravdu povedať, aj ja by som tam išiel na takej mašine aspoň 100, na tej ceste to v pohode znesie. Jednoducho smola. Ale keď sa Mabimu nič nestalo aj tak dobre. Rám sa dá napraviť už aj na slovensku a našťastie naháč prakticky nemá plasty, tak čo.

Bacil-BA
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: So Jan 28, 2006 12:59 am
Skúter: Už zasa žiadny

#50 Príspevok od užívateľa Bacil-BA » Pi Jún 13, 2008 11:27 am

duky5 napísal:normalne som mal chvilu pocit ze citam motorajd :(
Práve sa mi to po prvej strane celkom páčilo, že v pohode normálna diskusia, nie ako na iných fórach. Ale čím ďalej sa diskusia vedie, tým je väčšia šanca, že sa nájde nejaký podj*b*vač.
Tak už zasa nič.

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"