Zaroven som si upravil obrazok, ktory teraz lepsie vystihuje moju situaciu...

Takze k teme - vozil som sa s kamaratom, ktory isiel za mnou asi 100 metrov. On videl len iskry, ktore vraj lietali pol metra hore. Bolo to v esicku kusok za Salou:

Smyklo sa mi predne koleso (cerveny bod) a skoncil som za priekopou (zlty bod). Na tachaci bolo do kila, pricom za danych podmienok (teplo a sucho) a danej moto (zohriate gumy) sa da ta zakruta prejst aj okolo 140. Pamatam sa len utrzkovito, ako som sa suchal a potom ako som vstaval a hladal motorku. V zakrute zvycajne nikdy nebrzdim, vzdy pred, podradit a pekne ju prejst. Neviem teda presny dovod odlepenia od cesty, ale je to za mnou a uz sa to nevrati. Foto pridam, hned ako ju nafotim. O skode je hovorit priskoro, v kazdom pripade dam premerat ram a potom budem mudrejsi.
matopn: sam si napisal, ze kamos isiel 60 - na to vobec netreba velku moto, aby sa Ti nieco stalo. Jasne, ze je pri nej vacsia pravdepodobnost, ale 60 da takmer kazda pajda a vacsinou na nich clovek nema kvalitne oblecenie... Ja keby som ho nemal, tak lezim urcite niekde inde ako doma. Tao ma teda pravdu, ze riziku je vystaveny uplne kazdy. Davajte si chalani pozor, moze sa stat cokolvek, ci uz vlastnou vinou alebo cudzou.