http://spravy.pravda.sk/na-silne-motork ... domace_p04
... a este sa mi nepaci, ze zas do toho keca Europska unia, to je pre nich typicke "vsetci mladi su sprosti, nebezpecni, zli, zakazme im vsetko mozne"...

Moderátor: Moderators
auto by som od 17ky nikdy nepovolil...vecsia zbran ako moto...a pozri si statistiky mrtvych...cim mladsi a cim lepsie auto o to skor mrtvy...FastHaly napísal:motorky by som zakazal a na auta nech uz aspon od 17stky sa da robit vodicka boha len cakat a cakat treba
presne tam kukni si chcizit.cz a tam si precitaj kto zapricinil nehodu a kto umrel vecsinou 18-21 rocny chalani vo velkej rychlosti nezvladly auto a nic z nich neostalo toto ked si pozries si rozmyslis ci budes dupat na pedalalcatelko napísal:auto by som od 17ky nikdy nepovolil...vecsia zbran ako moto...a pozri si statistiky mrtvych...cim mladsi a cim lepsie auto o to skor mrtvy...FastHaly napísal:motorky by som zakazal a na auta nech uz aspon od 17stky sa da robit vodicka boha len cakat a cakat treba
no ma to svoje + aj - ,17rocni chcu jazdit na aute ale vela 18rocnych este nie je nato pripravenych ...skor by som to nepovolilPlexxak napísal:Vodicaky na auto od 17 by som povolil, ale za prisnych podmienok (plny pocet v teste, bezchybna jazda) a ponechat dvojrocnu skusobnu lehotuPopr. by sa 17 rocnym zakazalo jazdit v noci, tak ako je to napr. v Kanade
i v 17 i v 18 i v19 .. chces frajerovat z autom takze podla mna jedno , a preto tolko mladych sposobuje havarie lebo nemaju prax cize aj keby od 25 sa robil vodicak tak potom zase 25 rocny by sposobovali havarie by som dal ze od 15-16 z dozorom ktory ma neviem jak dlho vodicak mozes ist na cestualcatelko napísal:auto by som od 17ky nikdy nepovolil...vecsia zbran ako moto...a pozri si statistiky mrtvych...cim mladsi a cim lepsie auto o to skor mrtvy...FastHaly napísal:motorky by som zakazal a na auta nech uz aspon od 17stky sa da robit vodicka boha len cakat a cakat treba
no ja som pozeral a kamarat ma na malu motorku do 125cmm a ja mam len to co som dostal k vodicaku a mame napisanu rovnaku skupinu cize je v tom bordelTHeBaNDiT napísal:ma to suvis, zakon nerozlisuje motorky a scootre, berie ich ako jednu kategoriu...ale inac sa od celej diskusie distancujem...