nový skútrista, poradte mu! nasmerujte ho prosím

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
hipi
cyklista
cyklista
Dátum registrácie: Po Mar 17, 2008 7:10 pm
Skúter: Kymco downtown 300i-predane, honda integra 750

#26 Príspevok od užívateľa hipi » Po Jún 16, 2008 7:10 pm

matio napísal:
hipi napísal:to ma dost prekvapilo s tou spotrebou, vsetky 50tky maju spotrebu 2,8 az okolo 3och litrov? Kedysi som uvazoval o 50tke hlavne z toho dovodu, ze som myslel, ze tie jazdia skoro zadarmo....
skoro zadarmo? :D 3l na 100 km to mas cca 125Sk, co je 1,25Sk na km, to sa ti zda vela? :shock: ... co moze byt viac zadarmo podla teba? To je u nas v ZA uz drahsia aj mestska MHD.. tak si bud radsej zaobstaraj elektricku kolobezku alebo sa voz :P
heh ja sa skor pozastavujem nad tym, ze je potom uz lepsie kupit 125ku, co ma o dost vacsi vykon za tu istu spotrebu... vsak ja mam spotrebu 3l/100km a to jazdim normalne, nie setrne ani sportovo(vazim 105kg). a to ma 12kW, takze mi to fakt vyrazilo dych, ze 50ka s 2kW vykonom ma rovnaku spotrebu....

Užívateľov profilový obrázok
Jostobb
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Okt 13, 2006 7:01 pm
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

#27 Príspevok od užívateľa Jostobb » Po Jún 16, 2008 7:46 pm

musím vyvratíť tvoje tvrdenie .. nie vždy je to pravda :lol: môj tajfunik je 4 takt a zvláda tvojho 2 T ľavou zadnou :lol: ... ale to je asi len výnimka .. inak je to pravda čo tvrdíš :lol: :wink:
podpis som si este nenastavil

polucias
st. trojkolkár
st. trojkolkár
Dátum registrácie: Ne Jún 15, 2008 10:49 pm
Skúter: Keeway hurricane

#28 Príspevok od užívateľa polucias » Ut Jún 17, 2008 10:55 pm

tak sa mi podarilo nájsť riešenie na môj trápny problém s bolasťou chrbta pri jazde,

stačí hodit môj plný ruksak za chrbát a týs a z neho stane také malé operadlo ktoré ma podopiera presne v mieste kde to potrebujem, zafixujem to pružnými lankami s háčikmi a je to!
zajtra idem vyskúšať, dúfam že to bude fungovať ako si myslím, jazda ma začína velmi tešiť.
podpis som si este nenastavil

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"