heh ja sa skor pozastavujem nad tym, ze je potom uz lepsie kupit 125ku, co ma o dost vacsi vykon za tu istu spotrebu... vsak ja mam spotrebu 3l/100km a to jazdim normalne, nie setrne ani sportovo(vazim 105kg). a to ma 12kW, takze mi to fakt vyrazilo dych, ze 50ka s 2kW vykonom ma rovnaku spotrebu....matio napísal:skoro zadarmo?hipi napísal:to ma dost prekvapilo s tou spotrebou, vsetky 50tky maju spotrebu 2,8 az okolo 3och litrov? Kedysi som uvazoval o 50tke hlavne z toho dovodu, ze som myslel, ze tie jazdia skoro zadarmo....3l na 100 km to mas cca 125Sk, co je 1,25Sk na km, to sa ti zda vela?
... co moze byt viac zadarmo podla teba? To je u nas v ZA uz drahsia aj mestska MHD.. tak si bud radsej zaobstaraj elektricku kolobezku alebo sa voz
nový skútrista, poradte mu! nasmerujte ho prosím
Moderátor: Moderators
- hipi
- cyklista
- Dátum registrácie: Po Mar 17, 2008 7:10 pm
- Skúter: Kymco downtown 300i-predane, honda integra 750
-
- st. trojkolkár
- Dátum registrácie: Ne Jún 15, 2008 10:49 pm
- Skúter: Keeway hurricane
tak sa mi podarilo nájsť riešenie na môj trápny problém s bolasťou chrbta pri jazde,
stačí hodit môj plný ruksak za chrbát a týs a z neho stane také malé operadlo ktoré ma podopiera presne v mieste kde to potrebujem, zafixujem to pružnými lankami s háčikmi a je to!
zajtra idem vyskúšať, dúfam že to bude fungovať ako si myslím, jazda ma začína velmi tešiť.
stačí hodit môj plný ruksak za chrbát a týs a z neho stane také malé operadlo ktoré ma podopiera presne v mieste kde to potrebujem, zafixujem to pružnými lankami s háčikmi a je to!
zajtra idem vyskúšať, dúfam že to bude fungovať ako si myslím, jazda ma začína velmi tešiť.
podpis som si este nenastavil