poznam takych, su to uboziaci ... bud im uhnem a potom si ich vychutnam hned za krizovatkou alebo im to nedarujem hned na zaciatku a proste neuhnemskaza napísal:hm auto asi neobehnes lebo sofer si povie boha hadam sa nenecham obehnut scootom a dupne na plynpoznam to z vlastnych skusenosti ale najdu sa aj vinimky ktorym je ot jedno
rieju mambo 50 (tauris) Oplati sa kupit ?
Moderátor: Moderators
- matio
- st. skútrista

- Dátum registrácie: St Apr 25, 2007 11:01 am
- Skúter: Motorro Polly 50
- Kontaktovať užívateľa:
podpis som si este nenastavil
-
sarnik
- alcatelko
- moderátor

- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
na zadne das aj babettu co ma 1.5kona ked to vies...tak isto to mas aj z tym...aby sa to same zdvihlo na zadok potrebujes o dost viac vykonu a nastavit tak spojku a vario...
a ked to budes skusat bacha na dopady lebo ti predna vidla dopadne tak ako ostatnym co to skusali...
a ked to budes skusat bacha na dopady lebo ti predna vidla dopadne tak ako ostatnym co to skusali...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- matio
- st. skútrista

- Kontaktovať užívateľa:
to je uz len frajerinka a podla mna zbytocne tyranie skutru .. trpi tym kazda cast, nevravim o prednej vidle a lozisku, ked dopadne z metrovej vysky ...sarnik napísal:No tka to mate pravdu... ale chcu si zvysit ego tym ze su na aute a predbehnu skuter, ale to neriesima inac , niekto tu spomenul to zadne koleso. Ma dost vykon aby som isiel po zadnom ?
-
tomomt72
cinana by som si nikdy nekupil ci to je znacka Keway,Yuki ...cina je cina kamos kupil yuki matrix 50 a pomalicky sa mu rozpada a z 2 to nechce ani vynst do kopca co ma pomaly 2° stupania,radsej si pories nejakeho taliana za tie love co kupis cinana aj ked bude ten skut 5 rocny urcite je stale lepsi ako nejaky Yuki alebo iny ...
- matio
- st. skútrista

- Kontaktovať užívateľa:
je to kazdeho osobna vec, ci si radsej za rovnake prachy kupi noveho cinana so zarukou alebo 5 rocnu vyhonenu jazdenku .. sam sa pozri do svojho profilu, co tam mas napisane .. "polorozpadnuta kluka" .. tak take by som ja nikdy zase nekupil ... tak mu nepretlacaj nazor, vie sa sam rozhodnut ... moj scoot ide aj do kopca s dvomi v poho 40kmtomomt72 napísal:cinana by som si nikdy nekupil ci to je znacka Keway,Yuki ...cina je cina kamos kupil yuki matrix 50 a pomalicky sa mu rozpada a z 2 to nechce ani vynst do kopca co ma pomaly 2° stupania,radsej si pories nejakeho taliana za tie love co kupis cinana aj ked bude ten skut 5 rocny urcite je stale lepsi ako nejaky Yuki alebo iny ...
- wr1t3r
- trojkolkár

- Dátum registrácie: St Jún 23, 2010 1:36 pm
- Skúter: TAURIS - Mambo 50
Re: rieju mambo 50 (tauris) Oplati sa kupit ?
počúvajte ja ho mám ! som spokojný len ho treba dať odblokovať
-
ajven
- chodec

- Dátum registrácie: St Mar 02, 2011 10:03 am
- Skúter: Tauris Mambo 50
Re: rieju mambo 50 (tauris) Oplati sa kupit ?
OK, ja ho mám takisto - už necelé dva roky, len trochu blbne a treba ho odblokovať - tebe sa to podarilo? Máš ho odblokovaný, kto by mi to vedel spraviť?? dík
*odstránená citácia, posledný príspevok sa necituje. deltoro5784
*odstránená citácia, posledný príspevok sa necituje. deltoro5784