Skusenosti s policajtmi

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Flash99
st. kolobežkár
st. kolobežkár
Dátum registrácie: So Jún 14, 2008 3:59 pm
Skúter: neuvedený

Skusenosti s policajtmi

#1 Príspevok od užívateľa Flash99 » So Júl 26, 2008 9:08 pm

Dufam ze tu este takato tema nie je. Tak ma napadlo, ake mate vy skusenosti s policajtmi? Piste ci vas uz zastavili a preco..a tak..pokuty :)
Tak zacnem ja..zatial mam iba dve skusenosti..

1.) som raz nesvietil asi 3dni lebo som zabudol ze som si vypal svetla lebo si ich nechavam vzdy zapate (aj ked sa to nema..zabudam..) a oproti mne isli fizli..stopro ma videli lebo sme stali vedla seba :D nesvietil som, nemal som brzdove svetlo (biela ziarovka only) a este tam bol spolujazdec ktory mal cyklisticku prilbu pre 5rocne deti..a aj tak ma nezastavili..teda spotil som sa riadne :-D

2.) sme sa raz prehanali s kamosom po takej cesticke dole kopcom..sme isli asi 70kmh kde bola 60..a isla zakruta..spomalili sme na takych 55 a isli sme dalej a vtedy sa asi za nas zaradili z bocnej cesty. Kamarat chcel aby som ho predbehol lebo chcel videt moj scoot zozadu..tak som ho isiel obehnut a v spatnom som ich zbadal :twisted: stiahol som rychlost ale aj tak..zastavili nas..obidvaja skusobna lehota..obisli sme so slovnou vystrahou aby sme sa nenahanali..a potom zacal ze nam moze zobrat vodicaky a asi to aj urobi..no nemal za co tak sa na to vykaslal..i ked urcite by si nieco nasiel..

Takze zatial som bez pokuty 8)

Ak tu takato tema uz je tak toto zmazte, ja som ju nenasiel.

Užívateľov profilový obrázok
skaza
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: So Aug 11, 2007 3:40 pm
Skúter: Keeway Focus

#2 Príspevok od užívateľa skaza » So Júl 26, 2008 9:14 pm

no ja mam podobnu ako ty tu prvu isiel som a samozrejme nesveitil a chlupaci isli oproti omne tak pozeram ze v pohou uz zasli a zrazu tie spiny ma predbehli a davaj ho pokutka najskor celi za 1000 potom jeden prisiel zacal sa ma vypitovat na skuter ze kolko to ide a tak a potom povedal ze tak to bude iba za 500 este som 2 mesiace v skusobke ak dostanem este jednu som v pérdeli :D

Jostobb
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Okt 13, 2006 7:01 pm
Kontaktovať užívateľa:

#3 Príspevok od užívateľa Jostobb » So Júl 26, 2008 9:24 pm

Ja mám za sebou zatiaľ len tri cestné kontroli bez špz .. a No problééémo :) ... ale aj na mňa raz dôjde :lol:
podpis som si este nenastavil

matopn
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Ne Máj 25, 2008 9:33 pm
Kontaktovať užívateľa:

#4 Príspevok od užívateľa matopn » So Júl 26, 2008 9:29 pm

fuu aj som zas vbehol do jednosmerky ktora mala 1m a chel som si skratit cestu inak bz som musel preist 200m a kurat boli tankovat
reku 2000 alebo 500 na mieste nemal som peniaze pri sebe tak isli somnou do bankomatu vybrat mal som poslednych 600sk ake stastie :lol: dali mi blok a spokojny odisli

sorry tych 50 bol preklep
Naposledy upravil/-a matopn v Ne Júl 27, 2008 2:20 am, upravené celkom 1 krát.

FastHaly

#5 Príspevok od užívateľa FastHaly » So Júl 26, 2008 9:50 pm

to boli teda dobry policajti ked len 50 chceli

skaza
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: So Aug 11, 2007 3:40 pm
Skúter: Keeway Focus

#6 Príspevok od užívateľa skaza » So Júl 26, 2008 9:54 pm

heh aj mne sa zda 50 ti daju mozno za to ze curas na strom a nie za toto :lol:

patrez13
skútrista
skútrista
Dátum registrácie: Ut Okt 16, 2007 10:21 pm
Skúter: Piaggio Typhoon x50
Kontaktovať užívateľa:

#7 Príspevok od užívateľa patrez13 » So Júl 26, 2008 10:10 pm

tak ja raz vecer bez prilby bez šeckeho som si vysel so scootrom na lavicku mozno 50 m od domu a ti tam prisli ze rusime nocny klud pytali vodicak tp a ze kde mam prilbu, hm nic som nemal bohuzial chceli mi dat velku pokutu ale nakoniec mi len povedali ze spustit gumy a oddrilit domov...akonahlae odisli show pokracovala :)

alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#8 Príspevok od užívateľa alcatelko » So Júl 26, 2008 10:16 pm

2x ma zastavili, 2x som mal vsetko v poriadku tak len stastnu cestu pan vodic...plus jeden krat na aute nejaka razia tak komplet kontrola papierov a hafan si ocuchal afto...a este jeden krat pri barnisku nemal som emisku na aute...hrozil mi odobratim technicaku ale nakoniec dohovor a pojracoval som dalej...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

FastHaly

#9 Príspevok od užívateľa FastHaly » So Júl 26, 2008 10:39 pm

neviem kde to dat tak preto ked tlacim skuter vedla seba nemozu odomna nic pitat ne???abo ked na nom len na parkovisku sedim

citajuci
st. kolobežkár
st. kolobežkár
Dátum registrácie: So Jún 09, 2007 11:10 am

#10 Príspevok od užívateľa citajuci » So Júl 26, 2008 10:49 pm

ked tačíš do 50 ccm... teda malý motocykel...si chodec..

tengo
st. cyklista
st. cyklista
Dátum registrácie: So Júl 19, 2008 10:48 pm
Skúter: predaný
Kontaktovať užívateľa:

#11 Príspevok od užívateľa tengo » So Júl 26, 2008 11:19 pm

mňa zastavili iba raz a to som vbehol do jednosmerky a bolo po 500sk .

Scarp
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Po Aug 28, 2006 4:39 pm

#12 Príspevok od užívateľa Scarp » So Júl 26, 2008 11:35 pm

Na moto asi 2 krat v pohode cheli buzerovat za STK som im slusne vysvetlil ze to mam este nove a 4 roky (uz len 2 ) nemusim ok padali dalej a na aute najskor ze 5000+zapis do karty za pasy coz mi prislo ako buzeracia odmietol som zaplatit po 15 min dohadovania za 200 + zapis do karty

tomomt72

#13 Príspevok od užívateľa tomomt72 » Ne Júl 27, 2008 11:43 am

mna chytili na piaggio ciao co som mal minuly rok vozil som sa po luke a presiel som na cestu a s poza rohu vybehol policajt s tym tanierikom a povedel nech odparkujem motorku a ja som asi 5 sekund cakal otocil sa a siel prec a polis spinty chytil ma j.. mi tercikom a tahal ku auto a uz to slo ..... a nakoniec ani pokuta nic,nemal som papiere,prilbu a motorka bola rozpadnuta a pekne ma pustil

Maťo69

#14 Príspevok od užívateľa Maťo69 » Ne Júl 27, 2008 3:32 pm

Podobne akurat ked som pred dvoma rokmi dostal skutra ( Daelim NS 125 ) nemal som to este ani prihlasene, ani vodicak, ani prilbu a sedel som na parkovisku a rozpraval sa s chalanmi a zrazu vidim okolo prejst policajtov :o divam sa po nich ( oni po mne :D ) ale isli dalej, tak som tam ostal, a potom sa asi za 3 min. divam do protismeru ( videl som len predok auta nie bok ) ze kua to auto mi je nejake povedome :D a boli to oni, tak so mto rychlo stocil a zacal zdrhat :lol: utekal som hadam 3 km :lol: kluckoval atď , nebyť mojej nerozhodnosti kde odbocit tak by ma nedali tak ma zastavili :D dobry den pan vodic, vodicak, technicak a kde mate prilbu :D ,, nemam ,, a ,,chcete ten vodicak este niekedy robit? ,, - chcem. ,, Odkial ste? - tu z Ilavy, ok dakujem dovidenia :lol: :lol:
Potom som tam stal este hadam 5 min. jak obareny ze jak som stoho vyviazol. :)

Snehulak
skútrista
skútrista
Dátum registrácie: Po Jún 04, 2007 9:07 pm
Skúter: Gilera Runner 180cm3 Carbom
Kontaktovať užívateľa:

#15 Príspevok od užívateľa Snehulak » Po Júl 28, 2008 9:56 pm

no mna zastavili celkom 4X
1. krat ma ... že prečo nemám špz v BA ukecal že je ešte novy scoot atd
2.krat ma stopli za bieleho dna na obed a dali mi fukať :lol:
3. krat tak isto štastnú cestu
4. to bolo na vodičák nevidel som stopku teda bola tam tabula daj prednosť v jazde 50m koho by napadlo že tam je po 50m stopka? a to som išiel cez nu asi 80km/h a ešte som sa šupol pred terenak a fizel v mojom veku mi vravy aky prietupok som spravil a ja že neviem skoro ma zožral ale za 500sk vybavite dneska aj to :wink:

geetee =)
Riaditeľ Zemegule
Dátum registrácie: St Máj 14, 2008 4:26 pm
Kontaktovať užívateľa:

#16 Príspevok od užívateľa geetee =) » Po Júl 28, 2008 11:22 pm

no ja som akurat minule siel na scootri co namal ziadne papiere (predvyrobny model) som ho len bral do garaze na rozobratie na zavody a tak som sa motal cez ulicky a isiel som z duloveho namestia smer autobusova a od autobusovej oproti mne fizli, mno vravim si nejdem do lava ako som chcel, a ani do prava nech nevidia ze nemam SPZ tak fizli zastavili na stopke a ja som siel rovno okolo nich do ulicky a az ked druhe auto na mna zatrubilo som kukol na tabule a zbadal ze som vosiel do jednosmerky :-D a fizli nic :-D
http://www.lcd-display.cz náhradné displeje do laptopov, doručenie aj na SK do 24h http://www.lcd-display.cz

Los Screamos

#17 Príspevok od užívateľa Los Screamos » Po Júl 28, 2008 11:33 pm

mna este ani raz ale raz som sa s nii pretekal mali ten novy nissan a stojime na cervenej a tak po sebe pozerame a zelena a ficime a na 60ke brzda a 60 vedla seba a mne sa dalo az za 1000 vybavit setko

Quiksilver
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Ne Jan 13, 2008 11:02 pm

#18 Príspevok od užívateľa Quiksilver » Ut Júl 29, 2008 6:23 am

na mna nekto hodil typa zavolal policajtou k nam do obce a cakali si na mna...jedine co chceli je ci mam vodicak a ci mam na hlave prilbu...inac aftom som parkoval pred tescom na vozickaroch krizom cez 4park.boxi a celi mi to dat za 10 000sk ale obkecal som to nastastie som to robil ja tak sa to dalo....a na 40tke 120km/h passat fotecka ale to som mal oca v afte ze mu je zle som povedal a ze idem do nemocnice a bolo ok.. :D

TomasARN
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
Kontaktovať užívateľa:

#19 Príspevok od užívateľa TomasARN » Ut Júl 29, 2008 7:10 am

to sa mas ozaj cim chvalit, stat na vozickaroch, zato by som bral vodicaky, ked je niekto lenivy preist par metrov navyse z ineho boxu, tak nech si zvyka nato, ze nebude mat aspon 6 mesiacov papiere a ist na 40tke 120 ? no, stava sa, pokial sa to nerobi pravidelne...... priznam, ze aj ja som bol raz vo velmi velkej casovej tiesni, tak som nesiel 40

kukolarik
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
Skúter: nemam moto
Kontaktovať užívateľa:

#20 Príspevok od užívateľa kukolarik » Ut Júl 29, 2008 8:08 am

Mna za dva roky a 30 tisic km zastavilli jediny raz - minuly rok na skutri, ze nesvietim...

mal som Hondu a tam sa svetlo neda vypnut, len prepnut dialkove a tlmene... cez den svietim dialkovim, lenzie H4 povedala, ze zivotnost skoncila, takze dialkove nesvietilo... zastavili, pozreli doklady, mudri boli, ze na mieste odstran zavadu, odstranil som tak, ze som prepol na tlmene a siel dalej...

zatial teda klop klop klop pohodicka - nedepcu ma...

jean
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: So Júl 14, 2007 9:29 pm

#21 Príspevok od užívateľa jean » Ut Júl 29, 2008 9:44 am

OT: kuko a ostatní šoféri ti za to cez deň neblikajú? Lebo mne keď idem na skútri, tak mi ostatní blikajú aj cez slnečný deň aby som to stiahol.

geetee =)
Riaditeľ Zemegule
Kontaktovať užívateľa:

#22 Príspevok od užívateľa geetee =) » Ut Júl 29, 2008 9:54 am

kukolarik napísal:Mna za dva roky a 30 tisic km zastavilli jediny raz - minuly rok na skutri, ze nesvietim...

mal som Hondu a tam sa svetlo neda vypnut, len prepnut dialkove a tlmene... cez den svietim dialkovim, lenzie H4 povedala, ze zivotnost skoncila, takze dialkove nesvietilo... zastavili, pozreli doklady, mudri boli, ze na mieste odstran zavadu, odstranil som tak, ze som prepol na tlmene a siel dalej...

zatial teda klop klop klop pohodicka - nedepcu ma...
za tie dialkove mam chut naschval zostrelit toho motorkara co ide oproti, aj cez den to je neprijemne jak svina, co keby si miesto dialkoveho dal aj dake bocne svetla a hlavne dozadu poriadne a nie co najmensie

argumentuju ze ich lepsie vidiet ale akurat tak sperdu a ohrozuju tym kazdeho kto ide oproti nim, pritom tatrovka ho vezme z boku a nie s predu
http://www.lcd-display.cz náhradné displeje do laptopov, doručenie aj na SK do 24h http://www.lcd-display.cz

Scarp
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Po Aug 28, 2006 4:39 pm

#23 Príspevok od užívateľa Scarp » Ut Júl 29, 2008 10:06 am

blbost ze to oslnuje na vsetkich moto co som doteraz mal som svietil cez den dialkovimi vzivote mi nikto neblikol a vsetci kamarati svietia dialkovimi cez den a nikdy stim nemali problem . Ked prestanu po cestach jazdit neskusene priblble zenske a frajerici na octavkach a passatoch co maju pravidla nahaku vtedy ja budem jazdit na stretavackach ...

geetee =)
Riaditeľ Zemegule
Kontaktovať užívateľa:

#24 Príspevok od užívateľa geetee =) » Ut Júl 29, 2008 10:11 am

mne to vadi dost, ja svietim stretavacimi a nepocitujem ze by ma nevidely, jak v BA tak aj inde (a nejazdim najpomalsie)

Mayulik
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Ne Júl 06, 2008 9:39 pm

#25 Príspevok od užívateľa Mayulik » Ut Júl 29, 2008 10:52 am

Mna este nikde nikto nezastavil. Snazim sa dodrziavat predpisy, aj ked nejdem cez kazdu 40-ku 40-kou. A zo zaciatku, ked som zacinala jazdit, sa mi podarilo urobit dobru kravinu, stylom, ze preletela som cez stopku :oops: , ale mala som viac stastia nez rozumu a nic neslo. Uz si na taketo zakladne veci davam pozor.
A co sa tyka tych svetiel, tak zo zaciatku-moju prvu sezonu na scoote, som svietila aj ja dialkovimi, ale teraz uz svietim len stretavackami. Ani v jednom pripade sa nikto nestazoval. Tak neviem, asi aj tu plati kolko ludi, tolko nazorov.
Kawasaki ER-6f
Obrázok

Obrázok

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"