Tak zacnem ja..zatial mam iba dve skusenosti..
1.) som raz nesvietil asi 3dni lebo som zabudol ze som si vypal svetla lebo si ich nechavam vzdy zapate (aj ked sa to nema..zabudam..) a oproti mne isli fizli..stopro ma videli lebo sme stali vedla seba
 nesvietil som, nemal som brzdove svetlo (biela ziarovka only) a este tam bol spolujazdec ktory mal cyklisticku prilbu pre 5rocne deti..a aj tak ma nezastavili..teda spotil som sa riadne
 nesvietil som, nemal som brzdove svetlo (biela ziarovka only) a este tam bol spolujazdec ktory mal cyklisticku prilbu pre 5rocne deti..a aj tak ma nezastavili..teda spotil som sa riadne 
2.) sme sa raz prehanali s kamosom po takej cesticke dole kopcom..sme isli asi 70kmh kde bola 60..a isla zakruta..spomalili sme na takych 55 a isli sme dalej a vtedy sa asi za nas zaradili z bocnej cesty. Kamarat chcel aby som ho predbehol lebo chcel videt moj scoot zozadu..tak som ho isiel obehnut a v spatnom som ich zbadal
 stiahol som rychlost ale aj tak..zastavili nas..obidvaja skusobna lehota..obisli sme so slovnou vystrahou aby sme sa nenahanali..a potom zacal ze nam moze zobrat vodicaky a asi to aj urobi..no nemal za co tak sa na to vykaslal..i ked urcite by si nieco nasiel..
 stiahol som rychlost ale aj tak..zastavili nas..obidvaja skusobna lehota..obisli sme so slovnou vystrahou aby sme sa nenahanali..a potom zacal ze nam moze zobrat vodicaky a asi to aj urobi..no nemal za co tak sa na to vykaslal..i ked urcite by si nieco nasiel..Takze zatial som bez pokuty

Ak tu takato tema uz je tak toto zmazte, ja som ju nenasiel.

divam sa po nich ( oni po mne
  divam sa po nich ( oni po mne  

, ale mala som viac stastia nez rozumu a nic neslo. Uz si na taketo zakladne veci davam pozor.
 , ale mala som viac stastia nez rozumu a nic neslo. Uz si na taketo zakladne veci davam pozor.