Inak ja som si pred zimou kúpil moju KBC VR1X Beast a som nad mieru spokojný. Mal som aj Airoh ale tá KBC sa mi zdá byť omhono lepšia.
Moderátor: Moderators
chcel by som chlapcov s kolarova poucit ze znacka NITRO pochadza z anglicka (to ze im robia veci inde je uz ich vec) a maju v ponuke prilby rovnajuce sa kvalitov vasim Bell kamsupwor napísal:Známi má prilbu CMS D-Jet presne tú čo popisuješ len iná farba s tmavým plexi. Je s ňou maximálne spokojný, moderný dizajn, kvalitné futro, váha do 1 000 g. Čo sa týka rôznych značiek, určite by som dal pozor a nekupoval integrálu pod 120-130€. Od veľmi lacných prilieb nečakaj potrebnú ochranu v prípade kolízie. Na bezpečnosti by som nešetril. Značky ako NITRO, MOTOWELL, WORKER - neblázni Čína ako vyšitá. Bezpečnosť (doma pred zrkadlom si v bezpečí). To si už daj radšej kvalitnú šiltovku aspom ťa prefúka. Dobré skútrové prilby sa môžu pohybovať okolo 80-100€.
biagini maju dokonca taliansky desing a na strankach palubovku s porschesupwor napísal:Ozaj G.T. vieš o tom že aj skútre capireli, piagini a kopec ďalších ....ini alebo eli pochádzajú s Talianska - veď tam je talianska trikolóra
a sú o polovicu lacnejšie ako ostatné talianske značky k...a tak si to poďme všetci kúpiť
Tomas Gyory - to fakt porovnávaš Bell s Nitro? Určite to poznáš, ale skús si to pozrieť, je to nezávislé: http://sharp.direct.gov.uk. Porovnávaš ale ťažko porovnateľné prilby, lebo je vo väčšine dosť veľký rozdiel v ich cenách.geetee =) napísal:chcel by som chlapcov s kolarova poucit ze znacka NITRO pochadza z anglicka (to ze im robia veci inde je uz ich vec) a maju v ponuke prilby rovnajuce sa kvalitov vasim Bell kamsupwor napísal:Známi má prilbu CMS D-Jet presne tú čo popisuješ len iná farba s tmavým plexi. Je s ňou maximálne spokojný, moderný dizajn, kvalitné futro, váha do 1 000 g. Čo sa týka rôznych značiek, určite by som dal pozor a nekupoval integrálu pod 120-130€. Od veľmi lacných prilieb nečakaj potrebnú ochranu v prípade kolízie. Na bezpečnosti by som nešetril. Značky ako NITRO, MOTOWELL, WORKER - neblázni Čína ako vyšitá. Bezpečnosť (doma pred zrkadlom si v bezpečí). To si už daj radšej kvalitnú šiltovku aspom ťa prefúka. Dobré skútrové prilby sa môžu pohybovať okolo 80-100€.
ale ovela krajsie ako CMS maju teraz v attacku vo vypredaji a aj s postovnym vydu lacnejsie ako CMS (u ktorych mi dizajn silno pripomina 30€ polske prilby, tiez z EU)
často chodíš nakupovať do Poľska Tomáš?geetee =) napísal:nemam ju na fotke, ale ako vy chodite kazdy wekend do milana mali by ste sa raz zastavit v polsku na trhu
a nevolam sa Gyore takze mi mozes vies co? (a narozdiel od vas, vedia tu na fore kto som ja a nedristam tu ako anonimny uzivatel ktory si vymysla na propagaciu svojich vyrobkou dristy typu, aj znami ma tu istu prilbu, je supova, plexi ma s lisovaneho prachu z mesiaca zmiesaneho s krvou z jednorozca.....)
sa trochu uvedomte, miesto trapnych kecou by som sa staral ci maju moji predajcovia s kazdej mojej prilby aspon jednu velkost na sklade, lebo 80% predaja nieje na objednavku ale ze pride clovek, vyskusa si, pripadne vybere farbu a kupi si tu co bola hned k odberu a netreba na nu cakat tyzden
(mne osobne je jedno kto si aku prilbu kupi, len nech to nieje serbel, a ma spravnu velkost)